Ovako Momci probo ja sve i svasta ziveo na jednom od najludjih mesta na svetu osam slatkih godinica radio na ulici i gledao kako te svetske sile prolaze sad isto to radim u Knezu i gledam sta prolazi a u mom gradu ima jos vise nego u knezu po kvadratnom metru
Devojke iz istocne evrope su najace a mi smo bili pod turcima ratovali sa avarima plus kelti mi imamo zena svake vrste i brazilke irkinje,engleskinje sta hoces to u rusiji i poljskoj nema,upoznam nekog rastu iz Francuske prosle godine ,jadan pita me onako tiho na jednom koncertu na Kalemegdanu je li prijatelju je su li ovo sve prave grudi?
Engleskinje mi se gade(osim dama) Ruskinje su ludilo imaju jako tvrde guze i poprilicno su lake(klima valjda)
Brazilke meleskinje sa plavim ocima,Spanjolke su temperamentne i malo maljave francuskinje jako ciste i interesantne zbog upliva arapske krvi,nemice seksualno obrazovane,Grkinje uglavnom gojazne temperament im je uglavnom Supalj,Indijke i pakistanke tesko su dostupne belcima,crnkinje su teze nego sto se misli.
Dakle nase Zene su jede od najjludjih riba na svetu verujte mi Grci zbog njih seku vene a imaju i smeka i nisu uopste toliko lake za sada,ja uopste nisam neki sovinista i rasista trudim se da budem objektivan,voleo bih da vidim te kubanke i brazilke tamo na lokaciji,tamo kazu u celom severnom brazilu odnos zene muskarci 9 :1
Kazu da su se ovi iz Oasisa kad su setali Knezom svo vreme se saplitali gledajuci u razna ludila koja su prolazila sorom.
Naravno da ne gresim dusu ove su se nase sve nabile u Beograd ali u mom gradu je ludilo a odnos je skoro 1 : 1
Jos jedna jako interesantna cinjenica je da smo mi muskarci u Srbiji jako razmazeni sto se tice lapih zena mi mnogo vise biramo nego vecina ostalih i to sam se uverio i na licnom i na tudjem primeru moji kriterijumi su kada sam tek dosao bili jako visoki kao kod mojih ortaka koji su ostali ovde,to skapiras tek kada budes odsutan nekoliko godina.
Eto...