Kafić Kod "16 ventila" - Šoferska kafana!

mario otvara bezvezne teme tipa "Danas sam prdnuo a nista nije ostalo na sedistu".
Unistava ovaj forum polako i sigurno.
Cuj vegani???
Koji bolid moze da pomisli uopste da ako je neko prestao da prodaje u svojoj menzi te kobasice da ce radnik da postane vegan!!!:mmmm:

nije to bezvezno, odnos prema mesu se menja kao deo neke agende ... npr
već se valjda neke stvari dešavaju po evropi al to ako se prate tzv teorija zavere sajtovi ima toga

:kez:

1629360980437.png

Dobro vece ili dobro jutro dragi vozaci.
Ovo korona ludilo nikako da se zavrsi.
Koliko je samo poznatih i dragih ljud umrlo u poslednjih godinu dana. :(
Nadam se da ste dobro i zdravo! Cuvajte se!
Posebnu zahvalnost dugujem Duletu, na pomoci, sugestijama, strpljenju, smernicama,
svim pitanjima smislenim i besmislenim i svim ostalim korisnim savetima!

Dobro vece ili dobro jutro dragi vozaci.
Ovo korona ludilo nikako da se zavrsi.
Koliko je samo poznatih i dragih ljud umrlo u poslednjih godinu dana. :(
Nadam se da ste dobro i zdravo! Cuvajte se!
Posebnu zahvalnost dugujem Duletu, na pomoci, sugestijama, strpljenju, smernicama,
svim pitanjima smislenim i besmislenim i svim ostalim korisnim savetima!
Proći će i ta epidemija, kao što su i sve pre nje. Naleteh sad na ovu moćnu pesmu i spot:

Uživajte. :D

Proći će i ta epidemija, kao što su i sve pre nje. Naleteh sad na ovu moćnu pesmu i spot:

Uživajte. :D
Dobro veče,

proći će, da, ali kada, ipak ovo nije normalno ni prirodno, setimo se drugih epidemija kroz koje smo prosli, a i kroz koje nismo vec smo slusali od drugih, gledali, citali, bile- protutnjale i prosle. Ovo stanje koje traje skoro dve godine nikako nije prirodno.
Dobra stvar (Iron Maiden), nekako mi se cini da se bas uklapa u ovo vreme.
Nisam neki fan hevi metal muzike, nekako mi je pregruba za moj ukus, ima tu par stvari od Metalike i jos ponesto.

Back