Kafić Kod "16 ventila" - Šoferska kafana!

Dobro vece svima u kafani i da vas pozdravim sve i pitam nesto !

Pre mozda desetak dana sam procitala u jednom dnevnom listu da vozila starija od 15 godina nece morati na onaj drugi tehnicki pregled !
Je l to istina ?
Tako sam upravo i ja procitao. Zvacu jos u ponedeljak ove s tehnickog, pa ako slucajno imaju neku drugaciju informaciju javicu vam ovde.

Meni je auto ispravan skroz,nego sam mu prednji branik ostetila i moracu da ga zamenim.
pa nisam luda da vozim auto kome kocnice nisu ispravne.sve je to regularno,vec estetski ne bi prosao.
Odlicno, ovo ti daje vremena da polako ispitas sve opcije. Ja bih prvo otisao na tehnicki pregled da neobavezno pogledaju kola spolja. To ne kosta nista. Moguce je i da neces morati nista da radis ako auto nema strukturnih ostecenja ni rupa od rdje. Meni su recimo napukli branik i stop svetlo pa sam svejedno prosao bez problema.
Ukoliko ti ipak kazu da moras to da sredis imaces dovoljno vremena da vidis sta ti je ciniti. Mozda moze da se popravi ili da nadjes polovni. Videces sta ti se vise isplati. U svakom slucaju to sve posle Nove godine. Verujem da ce vremenom kriterijum malo olabaviti.

Back