perafitilj
Buduća legenda
- Poruka
- 32.131
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, to je lepo. Treba cesce da dolazis, vidis da se dobri ljudi i jos bolje zene brinu za tebe.Dobar sam a tebi veliki
Takodje i Dragisi![]()
Tako sam upravo i ja procitao. Zvacu jos u ponedeljak ove s tehnickog, pa ako slucajno imaju neku drugaciju informaciju javicu vam ovde.Dobro vece svima u kafani i da vas pozdravim sve i pitam nesto !
Pre mozda desetak dana sam procitala u jednom dnevnom listu da vozila starija od 15 godina nece morati na onaj drugi tehnicki pregled !
Je l to istina ?
E, to je lepo. Treba cesce da dolazis, vidis da se dobri ljudi i jos bolje zene brinu za tebe.![]()
Tako sam upravo i ja procitao. Zvacu jos u ponedeljak ove s tehnickog, pa ako slucajno imaju neku drugaciju informaciju javicu vam ovde.
Tako je kako Kiki rece, evo sad su mi bas i na tehnickom potvrdili. Znaci mirna si do proleca.Javi,da znam,jer meni 7.11 bi sledio tehnicki,a treba da ga sredim.
Tako je kako Kiki rece, evo sad su mi bas i na tehnickom potvrdili. Znaci mirna si do proleca.![]()
A zasto ne bi doterala auto u ispravno stanje? Zasto ovde stalno neko treba da tera puskom ljude za nesto sto je zapravo u njihovom interesu?hvala lepota vest mi nekako bas draga,mocicu pare da potrosim na nesto mnogo lepse,a opet cu voziti krsa,al nema to veze.
Odlicno, ovo ti daje vremena da polako ispitas sve opcije. Ja bih prvo otisao na tehnicki pregled da neobavezno pogledaju kola spolja. To ne kosta nista. Moguce je i da neces morati nista da radis ako auto nema strukturnih ostecenja ni rupa od rdje. Meni su recimo napukli branik i stop svetlo pa sam svejedno prosao bez problema.Meni je auto ispravan skroz,nego sam mu prednji branik ostetila i moracu da ga zamenim.
pa nisam luda da vozim auto kome kocnice nisu ispravne.sve je to regularno,vec estetski ne bi prosao.
A vec sam pomislio da si zaboravila na nasImamo takmicenje na Fotografiji na temu Slovo K
( kamen, knjiga, kola, kolona, krater, klupa,keks, klikeri itd)
Mozete poslati svoje fotografije do 4.11.2018 g.
https://forum.krstarica.com/showthread.php/817726-%D0%A2%D0%B0%D0%BA%D0%BC%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%9A%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BC%D1%83-%D0%9D%D0%B0-%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%9A