Siniša Srbija
Aktivan član
- Poruka
- 1.677
Vidim da je proradila kafana samo jos da navale i nove mušterije jer nas je baš malo i paučina se za čas uhvati po ćoškovima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Samo još da Fernando pristane na stalni posao i svakodnevnu obavezu.
More sve vise ljudi idu po kladionicam nego po kafanama. (to nece da izadje na dobro)
Moramo uposliti fernanda da u jednom ćošku instalira kladioničarski pult pa uz pečenje da ubadamo po neki tiket.
To će da bude novi Brend Srbije.
To još svet nije video.

Cim ja polizm ispite krene na bolje
A i amonijak razbacala slatkise... Mora da uskocilo slonce u lonce za neki ispit?
Ali covece, pa de alkoholicarima to da dajes!?! Ce bude vasar
A Fernando moze da sedi u cosku za stocicom i vara ljude i sofere u prolazu za ono kao rulet![]()

Ooo svaka cast!
Kad meni prva desetka uripila nisam se secao nicega dva dana posle toga
A iz cega pala?

Najdraza ocena za sad 
Ustavno pravo... Jedan od najtezih, bar kod nas na faksu![]()
Dosta se zale i na gradjansko i stvarno, obligacije i gradjansko procesno, al meni je to cool Ustavno je lako, i zanimljivo videces sta znaci tezak izpit kad dodjes do javnih finansija i trgovinskogDosta se zale i na gradjansko i stvarno, obligacije i gradjansko procesno, al meni je to cool
I da cestitam![]()

Uskolicla 10ka u index... Al ima jos, polako ja to![]()
Kad dam uslov za budzet ima i ja ovako gola da castim!![]()
Mislis sibicar?Cim ja polizm ispite krene na bolje
A i amonijak razbacala slatkise... Mora da uskocilo slonce u lonce za neki ispit?
Ali covece, pa de alkoholicarima to da dajes!?! Ce bude vasar
A Fernando moze da sedi u cosku za stocicom i vara ljude i sofere u prolazu za ono kao rulet![]()
Prodaju oiva i kafe ja drzim,to je uslovMoramo uposliti fernanda da u jednom ćošku instalira kladioničarski pult pa uz pečenje da ubadamo po neki tiket.
To će da bude novi Brend Srbije.
To još svet nije video.

Eeee, da mi je juce bio jedan yakav...Malo ste zakasnili sa brendiranjem, ja sedim u takvoj kafani svaki dan. Najgore sto uplacujes tikete pet sekundi pred pocetak utakmice, pa ako ne stigne da ukuca ****** mu sve po spisku![]()