Kafić Kod "16 ventila" - Šoferska kafana!

More sve vise ljudi idu po kladionicam nego po kafanama. (to nece da izadje na dobro)

Moramo uposliti fernanda da u jednom ćošku instalira kladioničarski pult pa uz pečenje da ubadamo po neki tiket.

To će da bude novi Brend Srbije.

To još svet nije video.

Malo ste zakasnili sa brendiranjem, ja sedim u takvoj kafani svaki dan. Najgore sto uplacujes tikete pet sekundi pred pocetak utakmice, pa ako ne stigne da ukuca ****** mu sve po spisku :)

Cim ja polizm ispite krene na bolje :mrgreen:
A i amonijak razbacala slatkise... Mora da uskocilo slonce u lonce za neki ispit? :D
Ali covece, pa de alkoholicarima to da dajes!?! Ce bude vasar :lol:
A Fernando moze da sedi u cosku za stocicom i vara ljude i sofere u prolazu za ono kao rulet :P

Uskolicla 10ka u index... Al ima jos, polako ja to :)
Kad dam uslov za budzet ima i ja ovako gala da castim! :)

Pa de nije kad ima 850 strana!
Ja prvu knjigu dao sa 9/10 pre ispita...
Drugu izasao, a da nisam cestito ni procitao i na pricu se izvukao sa prevoznim sredstvom (osmicom, jelte) :mrgreen:
Pita ona dal ocu da popravim u spetembru, ja kazem ne! Pisi! To mi zadnji ispit za uslov bese...
Vise njoj bese krivo nego meni :lol:

Ma i meni krivo sto mi ustavno bio najzanimljiviji predmet, a nisam imao vremena da mu se posvetim...
A sto se tice predavanja ivezbi, bolje bi bilo da propustim odg. Otisao sam samo kad je trebalo da uzmem potpise :mrgreen:
Sem na ustavnu istoriju Srbije. Mlada, lepa profka, posecenost muskog dela 110 % :D
A sto kaze Fangio tek ima da se namucimo. Mada ja ostavio Gradj& Stvarno za septembar. Meni se cini zanimljivo, ali profesori su mnooogo zajebani. Ko sto je rimsko u BG-u tako je ovo kod nas :(
Ali bice valjda! O tome razmisljamo kad dodje vreme, hah? :D
I ziveli u to ime :pivce:

Uskolicla 10ka u index... Al ima jos, polako ja to :)
Kad dam uslov za budzet ima i ja ovako gola da castim! :)

t3604-1.gif
dance3-1.gif

Cim ja polizm ispite krene na bolje :mrgreen:
A i amonijak razbacala slatkise... Mora da uskocilo slonce u lonce za neki ispit? :D
Ali covece, pa de alkoholicarima to da dajes!?! Ce bude vasar :lol:
A Fernando moze da sedi u cosku za stocicom i vara ljude i sofere u prolazu za ono kao rulet :P
Mislis sibicar?

Moramo uposliti fernanda da u jednom ćošku instalira kladioničarski pult pa uz pečenje da ubadamo po neki tiket.

To će da bude novi Brend Srbije.

To još svet nije video.
Prodaju oiva i kafe ja drzim,to je uslov :)
Malo ste zakasnili sa brendiranjem, ja sedim u takvoj kafani svaki dan. Najgore sto uplacujes tikete pet sekundi pred pocetak utakmice, pa ako ne stigne da ukuca ****** mu sve po spisku :)
Eeee, da mi je juce bio jedan yakav...
Sto sam pio malopre neki slovenacki roze, domaci, cena 1.5e.Znas kakv miris 9ai ukus0 ima...Ako bog da , za mesec-dva selim se za sloveniju,
12834_1290144926223_1008215062_912654_28-1.jpg

Poslednja izmena:

Back