Kafić Kod "16 ventila" - Šoferska kafana!

Kad si već kod Bugarske, ja i drug na menadžerijadi prošle godine, i sad nas svi pitaju sa kojeg ste fakulteta, mi naučili od snajke napamet da je se njen zove FAM i samo to govorimo .... :lol:

Kažu neke cure, a stvarno pa počnu neka pitanja nekih profesora čuda jada ... a mi samo klimamo glavom :per:

Ja na ovom Famu nisam video nigde normalne ljude... Na 2 autobusa mozes da izdvojis njih 3-4 da kazes da su normalni... Sve ovo drugo... Ne znam nemam reci :lol:

Dosli ovi mangupi iz ovog beogradskog FONa, prave se neke face i krenuse nesto da prozivaju ove "nase" a ono svi cute niko da im odgovori :lol: A mene briga, nije moj fakultet :lol:

Ali je zato sledeceg jutra na mojoj terasi, koja je odmah iznad ulaza u hotel osvanula zastava :per: Poneo sam jos odavde neke bokserice koje nemaju lastike i ostalo i bile su u pola metra siroke... Pa smo ih ja i drug jos razvukli na metar. I napisali preko njih hemijskom logo FONa... Nakon 2 minuta su svi dosli napolje i poceli da kukaju... "Skidajte to... Kakvi ste bugari" :per:

Back