Kafić Kod "16 ventila" - Šoferska kafana!

ja brate kad odem u bege jedino se snađem od autobuske do železničke i nazad...a kad treba da čekam bus za sajam...misim...kad sam ono par puta išo na sajam automobila...to je brate blamaža...:/ ...pitam jedno dvaes čoveka koji bus vodi do sajma...

...e da...i znam de je mostarska petlja...:)

traje i dalje...a dokle će,ne zna se....

piletinu najobožavam....a el možeš nekako smernice za objekat da mi daš,ja se ovako po ulicama ne snalazim baš najbolje....

Ulica koja vodi ispod zoovrta prema centru grada je Cara Dusana. Od raskrsnice Cara Dusana i Tadeusa Koscuska (kod zoovrta) treca ulica levo (prva je Jevrejska, druga je Brace Baruh, treca je Cara Urosa) i posle 30-40 metara sa leve strane. Pre toga je neki frizerski salon. Buvaru ne mozes da promasis.

ja brate kad odem u bege jedino se snađem od autobuske do železničke i nazad...a kad treba da čekam bus za sajam...misim...kad sam ono par puta išo na sajam automobila...to je brate blamaža...:/ ...pitam jedno dvaes čoveka koji bus vodi do sajma...

...e da...i znam de je mostarska petlja...:)

Sednes na 511 tacno ispred glavnog ulaza na zeleznicku stanicu i ne mos da omanes. Nemoj da te strikaju oni taksisti ispred.

Back