Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја нисам гледао тај филм, видео сам само ту сцену кад Наташа вади сису па сам се заинтересовао да видим о чему се ту ради и ко кога деље!:D
И сморио се после 4 минута, можда и више, не знам, кад је Фићко јурио Југа? То било убрзо или касније? Тад сам пребацио канал.

Данас пало прање па ево пар слика неко ме недавно беше питао каква ми је боја, а и онај Сигначур се нешто чиоКур :D

DSCF8965-1.jpg

DSCF8969-1.jpg
DSCF8974-1.jpg

DSCF8975-1.jpg

DSCF8978-1.jpg

DSCF8982-1.jpg

DSCF8985-1.jpg

Јеб'о вас патак, смањујте те слике!:mafijas: Треба ми 20 сек да се отворе, оћу попизђим!:rida:
Довла бачи те бувљакуше од раткапни, ено има у Војвођанској Фиат отпад па скини ориђинал!;):)

Poslednja izmena:
u tom slucaju,

ko te ebe sto ne ucis :)

ja sam naso neke dobre felnice videcemo sta ce bit

p.s. stvarno radkapne na jednoj strani hahaha
Па јес' вала... 1000 еврова сам лакши сваке године... да нема тога на крају факса бих могао да купим ауто :D

п.с. па зар си сумњао :D

Mene ni budzet ne vadi...

Pare nisu problem - para nema :lol:
Е и то је тачно... пара нема :)
zasto ovaj auto izgleda kao da su mu zadnje opruge vislje od prednjih tj. sav je nagnut napred...
Веома је чудан што се тога тиче... некад делује као да је (што рече Сигначур) припремљен за шверц прасића, а некад делује као да је спуштен.... чудни неки амортизери и кад му подигнем ручну сав се истрипује и некад се дигне, а некад спусти... истриповано скроз ал' оно... шта знам... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back