Superbird
Iskusan
- Poruka
- 5.751
2300 ccm sa 136 ks. Bio je CD (kontam da je to nivo opreme, a imao je dosta) i mislim da je bio '84.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj Audi coupe je imao 136 KS, Audi 200 turbo quattro 182 KS i Audi 100 sport quattro 165 KS.
Urquattro znači bukvalno prevedeno "prakvatro". Ur je nemački prefiks koji označava nešto izvorno, prvo. (Urgroßvater = pradeda, Urenkel = praunuk, uralt = prastar itd., da ne smaram).
Tvoj komsija je mogao da ima samo V6 2.6 od 150 KS, isao je u 100 C4, A6 C4, B4 kabrio, mislim cak i u B4 Avant.
Ko je mogao da vozi 205 na V. Ari Vatanen?
Ima na pocetku Taxija kada Sleser vozi neki pezo, a onaj ludak Nasri ga juri sa taksijem i komentarise "prokleti turisti". A Sleser i suvozac se pitaju u fazonu kao "jel to Vatanen u retrovizoru"...
Ma danas sam vec malo opusteniji sto se tice voznje u sneznim uslovima, ali ne bih se bunio protiv olrouda...

Neam pare za zimske gume. A zadnja guma, cini mi se desna, mi je celava za kaznu od 5 000dinara, glat.
Nisam cuo za tu kaznu...
Sad kad reče kazna: jel postoji kazna ako koristim zimi letnje gume? I ako ima koliko?

trebalo je da izmanevrisem sa parkinga,Пих ако ти треба помоћ да одгураш Р4 онда мислим стваааарнооо...![]()
Vozio sam se normalno putem kada sam osetio potrebu da idem u WC. Zaustavio sam se uz ivicnjak i krenuo u obliznji grm. Kada sam skinuo pantalone,protivnik me je od pozadi udario bagerom..
Moj sin nije srusio tu zenu. On je samo pored nje prosao, a ona je od promaje pala...
I pre nego sto sam ga udario bio sam uveren da taj starac nikada nece stici na drugu stranu ulice.
Izmedju ostalog, pre moje prve saobracajne nezgode i posle moje poslednje saobracajne nezgode nisam imao nikakvih saobracajnih nezgoda...
Vasi argumenti su stvarno slabi. Za takve mucke i izgovore morate traziti vecu budalu, a to tesko da cete naci... laugh.gif
Nije mi potrebno zivotno osiguranje. Zelim da svi budu stvarno tuzni kada umrem...
Moje vozilo je jednostavno islo samo pravo, sto u krivini neminovno dovodi do sletanja sa puta...
Jednostavno se nisam mogao setiti gde je kocnica...
Sve racune koje dobijem ne platim odmah jer za to nemam novaca, nego ih ubacim u veliki bubanj iz kojeg pocetkom svakog meseca zavezanih ociju izvucem tri koja tada platim. Molim Vas da se strpite dok ne budete izvuceni...
Udario sam sa svojim vozilom o odbojnik na putu, okrenuo sam se na krov i tada sam izgubio kontrolu nad vozilom...
Velikom brzinom mi se priblizavala bandera. Pokusao sam je cik-cak voznjom izbeci, ali me je ipak pogodila u hladnjak...
Citav dan sam kupovao biljke. Kada sam dosao do raskrsnice odjednom mi je izrastao grm pred ocima pa nisam video drugo vozilo...
Vidio sam kako njegovo tuzno lice polako prolece ispred mene pre nego sto mi je gospodin pao na krov...
Konj je presao preko kolovoza bez da se prethodno uveri da to moze uciniti bez opasnosti za druge ucesnike u saobracaju...
Odmakao sam se od ivice puta, bacio pogled na moju tastu i sleteo u kanal...
Pesak je odjednom sisao sa trotoara i bez reci nestao ispod mog vozila...
Morala sam ispuniti toliko obrazaca da bi mi skoro bilo draze da moj dragi suprug uopste nije preminuo...
A ima video, mislim isto Ari Vatanen vozi, na Pikes Peaku. Video se zove Climb Dance. To je 405 T16 i tad je oborio rekord PP-a
Иначе, под ''зимском опремом'' се подразумевају зимске гуме на погонским точковима или летње гуме са ланцима на погонским точковима. Све ово је значи минимално, а дозвољено је имати зимске гуме на сва четири точка и ланце на свим точковима.
Рецимо, занимљиво је да је у Босни обавезна зимска опрема у целој држави с том разликом што је њима зимска опрема све четири зимске гуме, а на прилазима планинама и ланци.
Pa mora da ispuni normu.Nisam nešto siguran da li je menjano nešto u ZOBS-u, ali je do pre izvesnog vremena u "zimsku opremu" ulazilo i "sve 4 RADIJALNE gume", što je zaostavština iz nekog zakona iz 60-tih godina, kad su pravljene tzv. "aksijalne" gume. Sad su sve radijalne...
Pre 3-4 godine policajac koji je imao nameru da me kazni zbog neposedovanja zimske opreme je pozeleneo kad sam mu ovo izdiktirao. Na kraju je napisao kaznu za - neispravno štop svetlo...
Ne moraju se imati uopste zimske gume, dovoljno je da imas sve 4 letnje sa min 4mm dubokom sarom, i pored njih lance. Ako imas zimske M+S gume sa min 4mm dubokim sarama ne moras imati lance. Ako vam nekad napisu prijavu sto nemate lance a imate M+S gume, samo to dodajte kao primedbu. Izvukao sam se tako ba 5-6 puta, jer lance nikad ne nosim.