MilosB
Iskusan
- Poruka
- 6.571
Moze da prica ko sta hoce, da voli i ne voli Audi, ali quattro je ZAKON . Uvek sam znao da Audi ima najbolji pogon 4x4, ali nisam se nadao da su toliko bolji od konkurencije. Svaka cast za Subaru, Audi je ipak na vrhu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo napadao je sneg i moram da vam priznam da je Volvo AWD go qurac za Audi quattro. Tamo gde sam sa Audijevim limuzinama izlazio bez problema sa XC70 ne mogu da izadjem. Bas sam se razocarao![]()
.
Sledece zime mora da dodje A6 quattro.
,
Јел беше Кватро из 80-их имао дигиталну таблу? Мислим дигиталну комплет, нигде казаљке, зелени бројеви.
evo dacu ti ja megana za volvoa,
slicne su visine![]()
Audi urquattro, pogledaj malo u temi evropski automobili.
Toliko lud jos nisam. Tvoj megan bi ipak ostao nepomican tamo gde sam ja veceras izasao.![]()
Audi urquattro, pogledaj malo u temi evropski automobili.
ti da imas megan nebi se zaglavio tamo jer nebi tamo ni isao![]()
Nemam reči... Ovaj sig me tako nasmeje jednim komentom, da to nije moralno... 
ali meganom Bi se zaglavio, pod uslovom da krenes tamo. a vec smo ustanovili da to nebi radioPogodio si poentu sa zaglavljivanjem.
Mada, i ja sam se pogresno izrazio. Nisam se zaglavio, nego sam mnooogo teze izasao uz uspon nego sa Audijem. Kako god, od sada pazim sta radim. A sto ti se ne svidja audi quattro?

heheh...Nemam reči... Ovaj sig me tako nasmeje jednim komentom, da to nije moralno...
![]()

ali meganom Bi se zaglavio, pod uslovom da krenes tamo. a vec smo ustanovili da to nebi radio
moj organizam odbacuje stvrari iz VWove kuce, znas ono kada presade nekom nesto pa telo odbacuje organ
e tako ja ne podnosim VW
postoji tek poneki vw koji postujem, to je donekle phaeton, aj moze i scirocco, i audi A8 ona prva generacija. ostali
al sto jes jes audi kvatro je ruzan (meni). kockast i nekako nije skladan, ko da mu fali nazad. vidjao sam par onih poslednjih modela (1990 valjda) koji kulturno izgledaju sa nekim felnama lepim, al inace u sustini je ruzan.
taj audi se prvo radio za reli, tako M?
otuda i po tebi ruznoca. Meni izgleda vrh. Imao ga komsija. Bele boje. Non stop mu se kvario. Nije mogao da sastavi par kilometara a da se ne kvari. Njegovom ocu se stalno kvario Reno Sofran.
dosta im je bilo Sad sin vozi sanducharu H3, a otac e270cdi, starija generacija e klase, al noviji.

Baccara![]()
Zvucao je kao sestak. A šta je u to vreme bilo izuzetno lepo?u sustini retko ruzan auto
Nije ni čudo.p.s. Pezo 205.
Umetnost.
Ovako kockast sada mozda i ne izgleda bas zestoko , ali je u ono vreme bio ... san za sve ljubitelje brzina ...al sto jes jes audi kvatro je ruzan (meni). kockast i nekako nije skladan, ko da mu fali nazad. vidjao sam par onih poslednjih modela (1990 valjda) koji kulturno izgledaju sa nekim felnama lepim, al inace u sustini je ruzan.