Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo napadao je sneg i moram da vam priznam da je Volvo AWD go qurac za Audi quattro. Tamo gde sam sa Audijevim limuzinama izlazio bez problema sa XC70 ne mogu da izadjem. Bas sam se razocarao :thumbdown: :pivce: .

Sledece zime mora da dodje A6 quattro.

evo dacu ti ja megana za volvoa:),
slicne su visine :hahaha:

setio si me jednog sramotnog dogadjaja, kada me je 5. januara ove godine, AUDI ! A8 quattro izvlacio iz gomile snega... naravno i on je klizao okolo i dupe mu igralo ali je izvukao (a i nas petorica smo uprli da guramo)

Јел беше Кватро из 80-их имао дигиталну таблу? Мислим дигиталну комплет, нигде казаљке, зелени бројеви.

Audi urquattro, pogledaj malo u temi evropski automobili.

evo dacu ti ja megana za volvoa:),
slicne su visine :hahaha:

Toliko lud jos nisam. Tvoj megan bi ipak ostao nepomican tamo gde sam ja veceras izasao. :thumbdown:

Pogodio si poentu sa zaglavljivanjem :D .

Mada, i ja sam se pogresno izrazio. Nisam se zaglavio, nego sam mnooogo teze izasao uz uspon nego sa Audijem. Kako god, od sada pazim sta radim. A sto ti se ne svidja audi quattro?
ali meganom Bi se zaglavio, pod uslovom da krenes tamo. a vec smo ustanovili da to nebi radio :D

moj organizam odbacuje stvrari iz VWove kuce, znas ono kada presade nekom nesto pa telo odbacuje organ :hahaha:
e tako ja ne podnosim VW :)
postoji tek poneki vw koji postujem, to je donekle phaeton, aj moze i scirocco, i audi A8 ona prva generacija. ostali :thumbdown:

al sto jes jes audi kvatro je ruzan (meni). kockast i nekako nije skladan, ko da mu fali nazad. vidjao sam par onih poslednjih modela (1990 valjda) koji kulturno izgledaju sa nekim felnama lepim, al inace u sustini je ruzan.

ali meganom Bi se zaglavio, pod uslovom da krenes tamo. a vec smo ustanovili da to nebi radio :D

moj organizam odbacuje stvrari iz VWove kuce, znas ono kada presade nekom nesto pa telo odbacuje organ :hahaha:
e tako ja ne podnosim VW :)
postoji tek poneki vw koji postujem, to je donekle phaeton, aj moze i scirocco, i audi A8 ona prva generacija. ostali :thumbdown:

al sto jes jes audi kvatro je ruzan (meni). kockast i nekako nije skladan, ko da mu fali nazad. vidjao sam par onih poslednjih modela (1990 valjda) koji kulturno izgledaju sa nekim felnama lepim, al inace u sustini je ruzan.

taj audi se prvo radio za reli, tako M?

otuda i po tebi ruznoca. Meni izgleda vrh. Imao ga komsija. Bele boje. Non stop mu se kvario. Nije mogao da sastavi par kilometara a da se ne kvari. Njegovom ocu se stalno kvario Reno Sofran.

dosta im je bilo Sad sin vozi sanducharu H3, a otac e270cdi, starija generacija e klase, al noviji.

taj audi se prvo radio za reli, tako M?

otuda i po tebi ruznoca. Meni izgleda vrh. Imao ga komsija. Bele boje. Non stop mu se kvario. Nije mogao da sastavi par kilometara a da se ne kvari. Njegovom ocu se stalno kvario Reno Sofran.

dosta im je bilo Sad sin vozi sanducharu H3, a otac e270cdi, starija generacija e klase, al noviji.

nemam pojma, valjda.
zasto kad se meni neki auto svidja (poslednja verzija safrana) mora i da se kvari :neutral:

taj H3, kolko cisterni na 100km?

Meni su reli verzije mnogo lepse od "obicnih".

rallybaudisportdrvoqc5-2.jpg

rallybslajdre5-1.jpg

Uzivajte u voznji
Embedded media from this media site is no longer available

@fernando, snimak se vrh. Obradovace se Milos. Oni ljudi nisu normalni, na sred staze 20 njih.

no, Audi je u tom modelu prvi uvek pogon na svim kotlacima sa kojim mozes da skreces pod punim gasom. Pre njega je bio onaj americki dzip, al kad ukljucis pogon na svim kotlacima ne mozes da skreces bas.

p.s. Pezo 205. Non stop uz neko brdo se penje. Vozac na V.

Jel ima neko taj snimak? Umetnost.

Imam sve te snimke, negde zaturene u nekom folderu. Milina kako sikce iz daleka...

Ako kazemo samo Audi quattro (ili Urquattro) onda se misli na ovo (160 do 220 KS):

800px-Audi_Quattro_vl_black-1.jpg

Audi_quattro-1.jpg

Ako kazemo Audi Sport quattro, onda je to ulicna verzija reliste (306 KS):

250px-Sport_quattro1-1.jpg

Ako kazemo Audi quattro rallye onda je to ovo (450 KS):

rallybaudisportdrvoqc5-1.jpg

Ako kazemo Audi Sport quattro S1, onda je to ovo cudo (530 KS):

800px-Sport_quattroe2-1.jpg

A ako kazemo Audi Sport quattro S1 Pikes Peak, onda je to ovaj avion (598 KS):

800px-Pikes_peak1-1.jpg

Ovako kockast sada mozda i ne izgleda bas zestoko , ali je u ono vreme bio ... san za sve ljubitelje brzina ...
Quattro je taj koji je primorao konkurenciju da se namuce i u svoj program ubace i 4x4 ...

WoW za audi...svaka cast Miloshe. Tvoj bese imao 60-70ks? :)

cek, jos negde sam procitao to Urquattro, sta znaci to?

moj komsija imao cini mi se ovaj od 160ks, sa motorom 2.6litara ( slagan, lazem ).

p.s. kad budes imao vremena nadji mi samo naziv tog snimka za Pezoom 205 sto vozi neki na V. uz neko brdo.

p.s. De mu stade 540ks, odnosno 720ks???

Moj Audi coupe je imao 136 KS, Audi 200 turbo quattro 182 KS i Audi 100 sport quattro 165 KS.

Urquattro znači bukvalno prevedeno "prakvatro". Ur je nemački prefiks koji označava nešto izvorno, prvo. (Urgroßvater = pradeda, Urenkel = praunuk, uralt = prastar itd., da ne smaram).

Tvoj komsija je mogao da ima samo V6 2.6 od 150 KS, isao je u 100 C4, A6 C4, B4 kabrio, mislim cak i u B4 Avant.

Ko je mogao da vozi 205 na V. Ari Vatanen?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back