Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lepaut9.jpg

svidja mi se instrumental tabla. Lepo, jednostavno,a sve prikazano. Lepa je i boja.

Mene prelaz preko pruge uvek boli. :udriglavu:

Malo da iskritikujem GSP.
Večeras se vraćama sa fuxa autobusom i, pošto uvek udjem na prednja vrata i blejim napred i u šalt tablu :D, primetim kako vozač konstantno kucka nešto na mobilno, čak i dok vozi. I tako nekih 15 minuta. Došlo mi da mu uzmem onaj mobilni i olupam o glavu, a onda ga nateram da ga pojede onako olupanog. Da li ima smisla da se tako zayebava neko ko prevozi minimum 40 ljudi?

A i ovom Ikarusu bi trebalo da zabrane da proizvodi autobuse. Ovi najnoviji autobusi jes da imaju klimu, a li zato imaju plastična sedišta od kojih utrne dupe zimi. Švajcarci pre 30 i kusur godina napravili tramvaje sa tapaciranim sedištima koji ne samo da još uvek traju, nego i sada predstavljaju najbolja vozila iz parka GSP-a. Elementarni komfor - i oni nisu uspeli da ispune to.
Sa druge strane, i oni koji stoje nisu bolje prošli. Umesto da kao svi normalni proizvodjači plastificiraju drške po vozilu, oni su ih samo ofarbali. Ta farba se em guli, em su te drške bukvalno ledene i čovek mora da se drži minimum 15 minuta da bi postale tople. Ovo verovatno ne bih ni primetio - da nisam primetio da je Ikarbus krajem 80tih i početkom 90tih godina plastificirao šipke, koje su zimi jako prijatnije.
Ikarbus godinama proizvodi ne samo sve nekvalitetnija, već i maksimalno fušarska i neozbiljna vozila. I dan danas kad udjem u prastare MAN-ove autobuse sa početka 80ih, vidim da su vodili računa o svemu.
Nadam se samo da će i Ikarbus da prodaju isto kao Zastavu.

Немају тапацире? Ја се стално возим тим новим и уопште нисам обратио пажњу. Седишта су пластична не зато што Икарбус неће да ставља тапацирунг, већ зато што ГСП неће да доплати таква седишта, јер она не могу да се пребришу мусавом крпом и да изгледају чисто. И аутобуси нису толико лоши колико их ГСП не одржава - кад је Морача турс 1997 увео приватне аутобусе које су довукли из Немачке, изгледали су свако јутро као апотека. Слажем се да Икарбус не прави квалитетне аутобусе, ови нови се искриве за годину дана, а сећам се оних Автомонтажа на 65-ци... То је бре било старо по 25-30 година и стајало је право као стрела!
Штета што од тих старих аутобуса ниједан није сачуван, све су их искасапили...:sad2:

pa manite se beograCkog ikarbusa, djubar.
neobus je pojam. zato sto je iz NS :)
kod nas su sipke Uvek bile i ostale Flastificirane, a sedista su od skora i taFacirana, i zapravo su i udobna. nasi busevi sada izgledaju kulturno, puno ih je i niskopodnih, tako da sto se tice nasih autobusa ne vozim se njima ali sam zadovoljan. ne volim sto gsp prodaje guzu pa prelepe ceo autobus reklamom. autobus ne sluzi kao pokretni bilbord i neko sarenilo, vec plavi kvadar koji prevozi ljude po gradu i on sam po sebi predstavlja deo ovog grada i ne treba ih tako prelepljivati kojekakvim glupostima.
neka traze druge nacine da zgrcu pare. za pocetak nek ustede umesto sto bacaju.

ne volim sto gsp prodaje guzu pa prelepe ceo autobus reklamom. autobus ne sluzi kao pokretni bilbord i neko sarenilo, vec plavi kvadar koji prevozi ljude po gradu i on sam po sebi predstavlja deo ovog grada i ne treba ih tako prelepljivati kojekakvim glupostima.
neka traze druge nacine da zgrcu pare. za pocetak nek ustede umesto sto bacaju.
Mene lično jako nervira kad prelepe reklamu spolja preko stakala, pa ama baš ništa ne vidim napolje.

Ова је лепша него стара Југина, али ни је на Флориди најбоље стајала она прва Телеоптикова...
Најбоље је било кад сам видео да су ту таблу згурали и у Кеца!
Ima na Bubnju subotom da se kupi taj novi korejski cajger, sa sve šalt-tablom od-vrata-do-vrata, naravno bez prekidača i ostalioh stvari. Košta 300 evra.
Skoro su u Autobildu pisali kako će cajgere kao rezervne delove posle prekida proizvodnje Yuga praviti Koreja. Kakva glupost. Takav cajger je počeo dase ugradjuje od 2007-me godine i skoro nemoguće ga je ugraditi u starije tipove. Ima jedan lik koji je to ugradio u nešto starijeg Yuga, električar ga je koštao 50 evra, plus je ispod ruke morao da nabavi šemu povezivanja od Zastave. I na kraju mu to sve opet ne radi kako treba i stalno ima probleme.

Е то ми никад није било јасно, кад људи праве од бабе девојку! Зашто буџити у старог југа нови цајгер? Уопште се не уклапа. Ово је само моје мишљења, пошто сам противник било каквог буџења и трулинг-стајлинга (можда могу да разумем замену фелни, али и ту сам избирљив): Али свако буџење Југа - е то ми је апсурд!

ma to sam radio na nekom sajtu, al nece izmedju stranica da komunicira. npr imam index stranu i kad kliknem na BIOGRAFIJA nece dide tamo...
Pa promeni url u linku ka biografiji da glasi kao link postavljene strane na host sajtu(ako si razumeo), pod predpostavkom da imas prvu(index) stranu a biografija je drugi fajl.
Konobar, jedno ladno :pivce: za kolegu Milosha, a meni daj kaputjino i Shveps.
Moj covek:ok:
И баба може да обуче танге, али је и даље баба.
Ali je SEXY baba:super:...

Дошли сте у кафану. Конобарица без бруса се сагиње испред вас и све се види. Ви ћете рећи:

а) -Дај сифон!
б) -Дај сифон белог!
в) -Дај сифон белог и нешто да се набоде!
г) -в)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back