Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ajme crni panduri sta to pokupovase. pitam se kome su otisle iz policije pare udzep, za praznjenje lagera... kupili POLO... sramota.

ja razmisljam isto ko dovla, pa valjda su astre te dusu dale za taj posao.
stvarno su idioti nevidjeni, pa taj polo je skuplji od astre.
sto je rekao moj cale, tj prica sta je rekao panduru jednom, "mozes ti na tarabu da nacrtas pi3du ali je to i dalje taraba", misleci na debilna ogranicenja kod nas.
ispolirasmo buraz i ja auto danas. razlika je OCEVIDNA (znace superptica zasto sam to rekao :D ) .
lak na autu mi je uzasan, sav je istackan i izlupan, na par tacaka oko maske napred je skroz otpala farba sa lima od kamencica i srpskih puteva. ovih 50.000km u srbiji sto sam presao, kao da su mi peskirali auto. prednji levi blatobran je bio toliko mat, da bukvalno izgleda kao da je osmirglan. upravo na njemu mozete sada da uocite razliku, na slici Pre, se moze videti kako je matiran.
ovo je bilo rucno poliranje pastom, trebalo nam je 2 sata, naravno da sam imao onu nazovi brusilicu sa onom glavom za poliranje, posao bi bio bolje uradjen i brze gotov, ali to nameravam da kupim odsad.
p.s. :
primetite moje bugarske radkapne, sa sve trakicama da ih drze. primetite da je neko deknuo vozacka vrata dole.
PlayStation2:
veceras kada sednem u kola bice 180.000km pa cu da slikam.
zakafanuet5.jpg

Poslednja izmena:
Све све, али са овим трачицама си га казнио :D

Иначе, искрено, слабо се види на овим сликама пошто није сликано под истим условима, али примети се разлика у сваком случају, нарочито на предњем делу на крилу... ;)

Све све, али са овим трачицама си га казнио :D

Иначе, искрено, слабо се види на овим сликама пошто није сликано под истим условима, али примети се разлика у сваком случају, нарочито на предњем делу на крилу... ;)

prva slika je bila oko 14h, a druga 2 sata kasnije pa vise nije ni bilo suMca na raspolaganju, tako da je drugo svetlo. a jos sam promenio na licu mesta i desnu prednju poziciju, nesto je skrnavila, ja je iscupam a ono vec crna sijalica (W5W)

ono sto sad mnogo volEm je sto mi prasina teze ostaje na autu, posto je auto sad sav klizav i cist, samo voda vec skida svu prasinu.
i, kako sam vec obecao:
caagerhx4.jpg

i moram jos jednu jer mi je lepa :)
lepaut9.jpg

Јао људи малопре сам са стричевом Ксаром прешао преко једне пруге преко које иначе прелазим кад год идем према граду... Елем, прешао сам према граду и било ми је мало чудно... када сам се враћао обратим пажњу, а оно да не поверујеш колико удобније прелази преко истих... скоро ништа се живо не осећа боКте!!! Нисам могао да верујем да је ТОЛИКА разлика... прешао сам још 3-4 пута тамо-вамо да видим... значи лудило како сам се одушевио... иначе ја ту са Бравом прелазим или првом без гаса или 70-80 да брже прође да мање боли :mrgreen:

a jes vido sta je auto
Па нисам ја никад ни порицао ;) Само има некако шугаво седиште, све се љуља, кад прикочим имам осећај да ће ме преклопити :D
ja sam uvek bio za to da se preleti preko pruge, no polako :D
Па и ја то преферирам, само што је ово на раскрсници па је често црвено на семафору, а не могу за 4м да се залетим 70-80 :D

ja sam uvek bio za to da se preleti preko pruge, no polako :D
иначе ја ту са Бравом прелазим или првом без гаса или 70-80 да брже прође да мање боли :mrgreen:
Mene prelaz preko pruge uvek boli. :udriglavu:

Malo da iskritikujem GSP.
Večeras se vraćama sa fuxa autobusom i, pošto uvek udjem na prednja vrata i blejim napred i u šalt tablu :D, primetim kako vozač konstantno kucka nešto na mobilno, čak i dok vozi. I tako nekih 15 minuta. Došlo mi da mu uzmem onaj mobilni i olupam o glavu, a onda ga nateram da ga pojede onako olupanog. Da li ima smisla da se tako zayebava neko ko prevozi minimum 40 ljudi?

A i ovom Ikarusu bi trebalo da zabrane da proizvodi autobuse. Ovi najnoviji autobusi jes da imaju klimu, a li zato imaju plastična sedišta od kojih utrne dupe zimi. Švajcarci pre 30 i kusur godina napravili tramvaje sa tapaciranim sedištima koji ne samo da još uvek traju, nego i sada predstavljaju najbolja vozila iz parka GSP-a. Elementarni komfor - i oni nisu uspeli da ispune to.
Sa druge strane, i oni koji stoje nisu bolje prošli. Umesto da kao svi normalni proizvodjači plastificiraju drške po vozilu, oni su ih samo ofarbali. Ta farba se em guli, em su te drške bukvalno ledene i čovek mora da se drži minimum 15 minuta da bi postale tople. Ovo verovatno ne bih ni primetio - da nisam primetio da je Ikarbus krajem 80tih i početkom 90tih godina plastificirao šipke, koje su zimi jako prijatnije.
Ikarbus godinama proizvodi ne samo sve nekvalitetnija, već i maksimalno fušarska i neozbiljna vozila. I dan danas kad udjem u prastare MAN-ove autobuse sa početka 80ih, vidim da su vodili računa o svemu.
Nadam se samo da će i Ikarbus da prodaju isto kao Zastavu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back