SeanJohn
Zainteresovan član
- Poruka
- 272
Jutros me Vectra prvi put izdala posle 50.000km.Upalila na zub, i posle par sekundi se ugasila, i ni makac.Kao da ne dobija gorivo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jutros me Vectra prvi put izdala posle 50.000km.Upalila na zub, i posle par sekundi se ugasila, i ni makac.Kao da ne dobija gorivo...
...jer ga nema?
si otisho u servis?
uh, taman sam zavoleo ovu statiku i sad dodje nesto zaebano i ne volem je vise
arghhh
Све све, али са овим трачицама си га казнио![]()
Иначе, искрено, слабо се види на овим сликама пошто није сликано под истим условима, али примети се разлика у сваком случају, нарочито на предњем делу на крилу...![]()
Па нисам ја никад ни порицаоa jes vido sta je auto
Па и ја то преферирам, само што је ово на раскрсници па је често црвено на семафору, а не могу за 4м да се залетим 70-80ja sam uvek bio za to da se preleti preko pruge, no polako![]()
he , he , Ovo je opstepoznata recenica ...ovo je bilo rucno poliranje pastom, trebalo nam je 2 sata, naravno da sam imao onu nazovi brusilicu sa onom glavom za poliranje, posao bi bio bolje uradjen i brze gotov, ali to nameravam da kupim odsad.
Šta radiš? Verujem da si na uslovima ravnoteže... (:
Svi smo zamrzeli statiku zbog fuxa...
naravnohe , he , Ovo je opstepoznata recenica ......
![]()
klasika. Suceljan sistem sila, to je lako...
posle spreg, moment. Ono, 9 jednacina jedan zadatak... rSmo
ja sam uvek bio za to da se preleti preko pruge, no polako![]()
Mene prelaz preko pruge uvek boli.иначе ја ту са Бравом прелазим или првом без гаса или 70-80 да брже прође да мање боли![]()