Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Тај фазон, не даје ми се 1600 кинти... Баш бих волео да чујем Нелетове ствари, типа "Од историјског АВНОЈ-а", "Ја нисам одавле", "Три ратна хавера" и друге ствари из осамдесетих - "Гузоњин син", "Балада о Пишоњи и Жуги", "На стражи поред Призрена", "Лутка са насловне стране"... Ако ће тога да буде бар 10 песама идем, а ако ће да дрљају цигу-лигу, нема ме. То пролази преко, овде не.:ljutko:

Stigla porudžbina. :D

DSC04044-1.jpg

Е ови наши стварно нису нормални... прво куповали Пунта 2 и био им је кул, а онда кад се појавила З 10 онда им није ваљао па куповали Гранде Пунто. У међувремену почне склапање Астре у КГу, али о томе није било говора да купе то, а сада када Фијат долази у Србију, више им не ваља ниједан Фијат па прелазе сад на ВЊ... контам да их можда врбују да дођу да праве фабрику овде у сред ове економске кризе :roll:

Е ови наши стварно нису нормални... прво куповали Пунта 2 и био им је кул, а онда кад се појавила З 10 онда им није ваљао па куповали Гранде Пунто. У међувремену почне склапање Астре у КГу, али о томе није било говора да купе то, а сада када Фијат долази у Србију, више им не ваља ниједан Фијат па прелазе сад на ВЊ... контам да их можда врбују да дођу да праве фабрику овде у сред ове економске кризе :roll:

Odlično primećeno!

Jos malo pa ce i kabriolete da kupuju ... engleske

p.s. ni tristasedmice im nisu valjale ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back