Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mene je jedan zaustavio pre koju nedelju, isao ja nocu vozio drugaricu kuci, kiom, i sad pali mi se crveno na jednom pesackom semaforu ovde, a ja taman prolazim ispod nj, i reko ma daj sta sad da kocim ionako se vidi da 100m okolo nigde ni traga od pesaka. a inace stajem i kad nema nikog al eto nesto to vece mi se nije legalo na kocnicu. i kako sam ja prosao iskace paMdur iz zbunja...
izasao je onaj jedan sa onim bakljicama sa nosaca aviona, a inace izgleda nisu saobracajci (posto su bili standardno obuceni u plavo bez belog)
trazi da izadjem iz auta, ja izaso i kreno da vadim dokumenta koja je trazio, i dok sam ih ja iskopavao iz tog koznog BMW nosaca dokumenata sto nosim, on kaze ma ne moras vaditi, i uzme mi to iz ruke sve (?!)... a ja znam zasto to vadim, zato sto na kraju toga je stajalo 2500din :)
i clanska karta DS :lol:

i sad on pocne meni da govori kako je kazna za to 10.000din i oduzimanje dozvole na 6 meseci itd... ja reko dobro. sta sad, necu se valjda svadjati s njim na licu mesta, posle jos da me i drugaricina keva ubije sto ona nije stigla kuci kad je trebalo i jos zato sto je mene pandur zaustavio dok sam NJU vozio :lol:
kaze on i? sta cemo sad?? (jasno ko dan da oce da muti mitu).
ja reko, nista.
on: сигначр mogu da ti izadjem u susret...
sig: da?
on: pa... Mozes da prodjes jeftinije.... / pritom me gleda onako ko klint istvud, kroz poluzatvorene oci
sig: dobro?
on: pa....ovo je Srbija....
sig: znam...(fala na informaciji)
on: nista Ti ne razumes jeli? /zakoluta ocima
sig: ne.
on, pruzajuci mi dokumenta gledajuci negde u stranu: ajde bezi

prosle nedelje vidim njega u tom kraju sa ostalim gangsta drugovima u plavom, hoda onako gelipterski u i iz nekog kluba seljane silikonske...pitam se zbog cega...

danas, vidim sliku moje dve neke drugarice u opasacima, sa policijskim sapkama i CZ99kama u rukama, i ja reko ko bi Njoj tako nesto dao u ruke... pogodite KO je bio na sledecoj grupnoj slici nje i jos nekih... ali ovaj put u civilu malo dobijen.

p.s. secate se onog sto me zaustavio one noci oko Kaca? sto je tvrdio da sam vozio 2490kmh? e i njega sam video pre nedelju dana kod fut. pijace tamo stoji

Poslednja izmena:
za sve smajliLJupce preporučujem ovu temu
sa uRneBesnim smajlijima svake vrste:ok:
:arrow: http://forum.krstarica.com/threads/245670

JC_racer.gif
smajli f1
Laie_68.gif
ferari smajli
Laie_83.gif
trka f1
l_moto.gif
smajliji na motoru
........ i još stotinjak drugih smajlija

enjoy!
FinouCat_03.gif

:bye:

Stanem večeras na semafor u Vitanovačkoj na sam izlaz na Vojvode Stepe. Zna, crveno je duže tu i ugasim ga. Čekao sam jedno tri minuta, dok nisam izašao iz kola i pritisnuo ono dugme na semaforu, koje služi pešacima.

isao ja nocu vozio drugaricu kuci
I, šta je bilo?
naughty.gif

Ovaj Signačr stalno nešto razvozi drugarice kući, ovo-ono. :D

i clanska karta DS :lol:
Opa! :eek:

on: сигначр mogu da ti izadjem u susret...
sig: da?
:rotf::hahaha::worth: E ovi prenesi dijalozi su mu najjači, najjači...

Poslednja izmena:
Stanem večeras na semafor u Vitanovačkoj na sam izlaz na Vojvode Stepe. Zna, crveno je duže tu i ugasim ga. Čekao sam jedno tri minuta, dok nisam izašao iz kola i pritisnuo ono dugme na semaforu, koje služi pešacima.
I, šta je bilo?
naughty.gif

Ovaj Signačr stalno nešto razvozi drugarice kući, ovo-ono. :D

Opa! :eek:

:rotf::hahaha::worth: E ovi prenesi dijalozi su mu najjači, najjači...

sta te briga sta je bilo :)
bitno je da mi njena keva nije oduzela dozvolu :mrgreen:
keva je pravi igrac, nema tu zaebancije.

inace signacr zaista stalno razvozi drugarice kucama,
posto drustvo nam je takvo da sam ja jedini muski koji zapravo zivi u Novom Sadu a tu su i sve devojke, a ostatak drustva (muski) su svi u Petrovaradinu.

p.s. 100% sam ga iznervirao svojom pojavom, posto sam bio novim kolima, lepa devojka tu pored, pare sa dokumentima... :lol: izgledalo je ko ono, kupio mi tata kola za rodjendan. pita me sta radim, ja kazem studiram, a dok sam rekao M u studiraM on vec odreze "sta studiras???", zvucalo je kao da sam ga opsovao :D . a kada sam rekao elektrotehniku, zbunjeno je razlagao tu rec u glavi.

Poslednja izmena:
Нажалост, морам признати да разумем Сигначура у вези са развожењем другарица без накнаде... и мени се то редовно дешава... просто не знам... да ли сам ја билДе или шта... вероватно да је то... мада и немам неку жељу да ми ''надокнађују''... ипак су то другарице... :think:

Ја баш немам проблем... чак напротив... данас сам видео да једна колегиница са којом се гањам откако сам уписао факс вози џипа и добио сам огромну жељу да ме провоза, али био сам у журби :(

Елем... пита мене ортак да ли код мене може да стане фриужидер пошто треба да превезе неки из Борче до центра, али као велики је па вероватно не може... али ипак ми одемо да погледамо, измеримо га кад он висине 140цм... ја реко' може глат... а и ако не може, возићемо са отвореним гепеком... пробамо ми полако миц миц и туп... упаде као да је Брава прављена за тај фрижидер :D спустим ја лепо гепек седнем напред и сконтам да ни седиште нисам морао да померам напред како би се спустило задње седиште... милина... одушевио сам се :D

Ја тако са кумом превукао ободин од стана до викендице, и то онај велики са замрзивачем. Фалило је 7-8цм да спустим гепек, невероватно да у ауто те величине стаје тол'ко кабаста ствар!
Људи, нешто са мноме није у реду вечерас... Пустила ми другарица на факсу "J.JACKSON&PIA ZADORA - WHEN THE RAIN BEGINS TO FALL" из Флешденса, и ја се навадио, слушам га цело вече!:zurka:
Треба ме убити.:mafijas:

Poslednja izmena:
Нажалост, морам признати да разумем Сигначура у вези са развожењем другарица без накнаде... и мени се то редовно дешава... просто не знам... да ли сам ја билДе или шта... вероватно да је то... мада и немам неку жељу да ми ''надокнађују''... ипак су то другарице... :think:

sto kaze superptica, to mi je ko dobar dan. o tome ni ne razmisljam, mislim da ih treba cuvati a naravno necu oklevati i da one mene voze kada ispolazu sve. mada, upravo ce se mene najvise bojati da voze.
mene ce se bojati 5 puta vise nego komisije :D

dao mi drug bmw 318i 89'godiste, onako, solidan, dobar. U kombinaciji sa spricerom ne da izadje na dobro.

Nije registrovan, ja nisam imao dokumenta, al opet sam ga terao do kraja svaki put. Prva, druga na 80 pocinje da stuca, zbog plina valjda. Shvatih da bmw i alkohol nije dobra kombinacija. Gine se brzo. Srecom, evo sada vama kucam. Popih dosta. Aj zdravo. **** bmw. Kupite skuter, sigurnije je. ae

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back