Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tamo se kubikaža dodeljuje na osnovu broja postova.
U startu imaš 903.
1116 ccm - 125+ postova
1301 ccm - 250+
1498 ccm - 500+
1581 ccm - 1.000+
1800 ccm - 1.500+
1995 ccm - 2.000+.

Ove manje kubikaže se relativno lako dobiju, za ove veće moraš da se potrudiš. Ja sam za 15 meseci aktivnog pisanja jedva nabio tih 500 (ali je mojs vaki post smislen, ne spamujem ;)). Njih 34-ovo ima više postova od mene, a više od 1000 postova ima samo 10 ljudi, za dve godine koliko postoji forum.

Одем ја до ДИФа вечерас да гледам неке текме и тако улазим ја на онај паркинг испред самог ДИФа значи осветљен боље од фудбалског стадиона... паркирам ја тако малтене на улазу и излазим, кад зачујем неко шкрипутање... осврнем се, а оно два аута ниже баја ради пос'о па растура и то у некој Панди ВАН... од оноликог мрачног Кошутњака на само 300м одатле он дошао у најосветљенији део Кошутњака :confused:

Ја сам сад остао у недоумици јел' ти ниси разумео нешто или ја нисам разумео... дакле лик је на осветљеном паркингу ДИФа ''радио радњу'', а мрачни Кошутњак му је на 300м у било ком правцу да крене... ;)

Možda je njegov auto? :confused:
Ja sam milion puta uveče na parkingu petljao sa ortacima oko kola.

Ја сам сад остао у недоумици јел' ти ниси разумео нешто или ја нисам разумео... дакле лик је на осветљеном паркингу ДИФа ''радио радњу'', а мрачни Кошутњак му је на 300м у било ком правцу да крене... ;)

Neki su vec u Evropi.:mrgreen:

b217-1.gif

Одем ја до ДИФа вечерас да гледам неке текме и тако улазим ја на онај паркинг испред самог ДИФа значи осветљен боље од фудбалског стадиона... паркирам ја тако малтене на улазу и излазим, кад зачујем неко шкрипутање... осврнем се, а оно два аута ниже баја ради пос'о па растура и то у некој Панди ВАН... од оноликог мрачног Кошутњака на само 300м одатле он дошао у најосветљенији део Кошутњака :confused:

Mozda ga pali da ga svi vide? :D

al Stefana ne razumeh.

@fernando: :hahaha::hahaha::hahaha: za smajli :D

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back