gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
od tih bih uzeo krajsler 300c karavan 3.0CRD bele boje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

napisi mi 5 vozila koje bi voleo da imas do 50 000e. Ako napravis spisak od 5 ja ti kupujem...al si prebirljiv![]()

napisi mi 5 vozila koje bi voleo da imas do 50 000e. Ako napravis spisak od 5 ja ti kupujem...al si prebirljiv![]()

E 280 CDI 46.598e boze sacuvaj. sta sam ja? taxista?
:

mars grebatoruJel mogu ja...?![]()

Ne znam da li si znao, ali Vel Satisu je predvidjana propast kao "direktorskom" automobilu (sto se i obistinilo), ali svetla buducnost kao taxi vozilu, zbog obilja prostora nazad![]()

Mislim da se i u Francuskoj Pug 607 prodaje bolje od Vel Satisa upravo zbog dizajna.
Druga stvar, automobil se ne pravi samo za jedno trziste. To sto je u Francuskoj prodavan je vise odraz patriotizma (kupujmo domace) nego neceg drugog. Citao sam neke reviews automobila te klase, i izmedju ostalog je stajalo da Mercedes za godinu dana proda onoliko E-klasa koliko je Renault planirao da proda Vel-Satisa uopste
Sedeo sam u njemu na Salonu automobila u Beogradu pre par godina i odusevilo me je koliko prostora ima nazad, ali u toj klasi eksperimentisati sa dizajnom je jako rizicna stvar, pogotovo ako nemas ime. Mislim, Nemacka trojka fura jedan referentni dizajn, Lexus i ostali se trude da se uklope u njega, a onda niodakle dodje Reno i kaze "e sad cemo ovako..."
Jos jednom, ne kazem da je Vel Satis los auto, ali je u najmanju ruku neobican, a to se u toj klasi automobila kaznjava...
oduvek sam bio eskcentrik po pitanju onoga sto se svidja narodnim masama. i oduvek sam voleo(izmedju ostalih stvari) automobile koji ne naidju na sirok odziv. volim kad sam unikatan, ili redak po necemu.