Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja pričam za krovne...

a050.gif
sorry...

:lol:

Ne, postoje xenon sijalice (silalica samo na oborenom svetlu i ne menja jačinu) i bixenon koja putem prekidača pojačava svetlo (i pomera fokus valjda). Znači i xenon je jedna sijalica, a i bixenon je. Samo je ova druga ''pokretna''.
Ja sam mislio da je bixenon vezan samo za 4 fara, dva za oborena a dva za duga...:rumenko:
Ја сам летос видео неког Нисана Х-нешто
X-Trail

Poslednja izmena:
elem.. netju krovne ... samo u braniku :)
zakrovne prvo chekam income kesha da zavshim krovni nosach .. onaj ko zasafari .
da mogu prezervnu gumu na krov u taj gepek da izbacim .. da mogu pozati lepo od
medijapana da napravim tablu pa u nju 2xelpse b.p. 120W svaka + 2x subwoofer dva
razlichita mislim da su 15 incha svaki :)" ... naravno i pojachala (vishe komada) naravno
sve to imam i chekam samo hebeni krovni nosach odradim

cudno mi se megane ponasa.
kao prvo glasan je jako, kanda mu je auspuh vrisnuo negde.
kao drugo, nesto mi deluje grubo dok radi - puno drma i nekako otezano i imam utisak da je slab.
volan mi nije centriran, stoji mi ulevo kada idem pravo. kada ga ispravim da stoji pravo, to je polako ali sigurno prestrojavanje u desnu traku.
kao trece, nesto drnda kada idem preko kaldrme kontam da je to onaj plasticni poklopac sto ide ispod kartera valjda, mislim da on visi malko na sredini.

ah i da, otisla mi je letva volana :D
lupka nekad kad smotas. i povremeno curi ono servo ulje koje dosipam po malo svakih par nedelja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back