Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Na pola puta do cega? :lol:

Maltene isto imam i do Pazove kao i do Novog Sada ili Beograda ;)

Ustvari, meni je svejedno, ionako se vracam u NS za koji dan. Ako se i dogovorimo nesto, najmanji problem ce mi biti da se uvalim Jominiju u Imprezu... :lol:

Па рецимо на пола пута до Панчева... :D

Ето... видиш како брзо и квалитетно размишљаш :D

Kod mene na poslu polovinu kolektiva čine mladi ljudi, tek izašli iz tinejdžerstva - 22, 23, 24 godine... Ne posmatram ih po sistemu gušter - džomba, nego kao ravnopravne sebi...jer svi radimo za istu platu, imamo isto zanimanje... A oni ako nisu vaspitani da poštuju starijeg, to je njihov problem, ne moj...

Nisam ja ono mislio u fazonu "Sta ima ti da tupis, valjda se mi pitamo, duze smo ovde", nego sam hteo da napomenem da se niko od dugogodisnjih posetilaca foruma ne zali na funkcionalnost (meni je forum skroz ok), a njemu je zasmetalo vec posle mesec dana. Mislim, ako svima odgovara, nije na mestu da se on jedini buni (upravo zbog toga sto je tek dosao).

Jer, zamisli sad ja dodjem kod tebe u firmu i odmah krenem sa pricom kako to nista ne valja i sta sve treba da se promeni. Razumes? ;)

Nisam ja ono mislio u fazonu "Sta ima ti da tupis, valjda se mi pitamo, duze smo ovde", nego sam hteo da napomenem da se niko od dugogodisnjih posetilaca foruma ne zali na funkcionalnost (meni je forum skroz ok), a njemu je zasmetalo vec posle mesec dana. Mislim, ako svima odgovara, nije na mestu da se on jedini buni (upravo zbog toga sto je tek dosao).

Jer, zamisli sad ja dodjem kod tebe u firmu i odmah krenem sa pricom kako to nista ne valja i sta sve treba da se promeni. Razumes? ;)

Da, u pravu si... Njegovo je da predloži, a na administratorima je da li će da prihvate nešto od toga ili ne...

prihvatili ili ne prihvatili ja sam napisao sta sam napisao :)
e sad ako sam neshto slagao ... ondak sam kriv ...
ali od tih 35k poseta ispade da je samo 300 ili koliko glasalo ...

jomini: kako se ja to ponasham ? ... usudio sam se drugachije mislite ? da odem za drugi terminal sa druge ip i browsera pa da napravim drugog usera ? ... pa ondak da napishem sta mislim a pritom nikog nisam izvredjao ??

u svakom sluchaju da ne spamujemo ovaj topic ... ako mislish da sam povredio neku tachku pravilnika poshalji mi na pm i ja tju prihvatiti moju gresku ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back