- Poruka
- 33.100
Šta, kako???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta, kako???
Mladost-ludost...ali i hrabrost(suprostaviti se moderatorima)Batice, nemoj da se uvredis ni nista, ali ja sam evo 3 godine na forumu, Nesha 2, Jomini i Dovla 4 i nikome ne smeta to kako je forum organizovan... Opusti se bre i uzivaj...![]()

Kol'ko 'oćeš, ali ne jednom čoveku. Nije to još sve gotovo.Nego gazda... kol'ko ja mogu najviše poena da podelim dnevno...?
Што се тиче окупљања, ја сам био предложио Стару Пазову као половину пута свима, али је Јомини забранио![]()
Za sada smo treći, Nordičeeee glasaj za nas!Politicari su van konkurencije (nema ko se ne razume u politiku, jel), ali ako osvojimo drugo mesto ko da smo prvi![]()
Za sada smo treći, Nordičeeee glasaj za nas!

Alo vi iznad Save i Dunava, ima raje i ovamo
Ni Ruma nije losa, zalazio sam po kojekakvim kafanama tamo, a recimo Dionis bih mogao naci sada - to vece sam ja vozio![]()
Izbili smo na drugo mesto, a još nisu glasali ovi koje sam zvao na pp. Bravo!

Na pola puta do cega?
Maltene isto imam i do Pazove kao i do Novog Sada ili Beograda
Ustvari, meni je svejedno, ionako se vracam u NS za koji dan. Ako se i dogovorimo nesto, najmanji problem ce mi biti da se uvalim Jominiju u Imprezu...![]()

bwahahah 
mislim.. od te silne ''armije'' posetilaca ... 35.000 poseta bla bla bla :")
glasalo ni 350 ljudibwahahah
![]()

Kaži mi da li želiš da normalno ućestvuješ na Forumu ili da se ponašaš ovako kao u poslednjih par dana?
mislim.. od te silne ''armije'' posetilaca ... 35.000 poseta bla bla bla :")
glasalo ni 350 ljudibwahahah
![]()

Batice, nemoj da se uvredis ni nista, ali ja sam evo 3 godine na forumu, Nesha 2, Jomini i Dovla 4 i nikome ne smeta to kako je forum organizovan... Opusti se bre i uzivaj...![]()

Nisam ja ono mislio u fazonu "Sta ima ti da tupis, valjda se mi pitamo, duze smo ovde", nego sam hteo da napomenem da se niko od dugogodisnjih posetilaca foruma ne zali na funkcionalnost (meni je forum skroz ok), a njemu je zasmetalo vec posle mesec dana. Mislim, ako svima odgovara, nije na mestu da se on jedini buni (upravo zbog toga sto je tek dosao).
Jer, zamisli sad ja dodjem kod tebe u firmu i odmah krenem sa pricom kako to nista ne valja i sta sve treba da se promeni. Razumes?![]()