UltraZvuk
Domaćin
- Poruka
- 3.670
kud baš sad...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

zato sto jedu gowna oko dizanja blokade sa ovog sporazuma, ja da sam mladic predao bi se i rekao bi da su mi oni platili to da uradim, posto je poznato koliko su muslimani popularni u evropi...
cak je taj njihov ministar na kraju rekao "ja cu da ocenim koliko srbija saradjuje s3bunalom" sad vise ni bramerc nije podoban.
crkotine narandzaste. iz protesta necu nositi moju narandzastu majcu duks i dzemper, i skinucu narandzastu posteljinu s kreveta![]()
OndaK mislim da ću da ostanem ukočen...Avatar ne mozes da promenis sam.[moras da molis nekog supermoderatora].
A ovde je postavljas isto kao i normalnu sliku.

Ljudi, aj neka mi neko objasni kako se postavljaju pokretne sličice - avatari i ostalo...

losha ti bre ta taktika...missim kuknjava...
pitaj jominija ili neshu da ti okache gif i zavrshi vishe s tim...
missim ja ovo za tvoje dobro da se ne uzbudjavash toliko ne valja u tim godinama![]()
Samo sam pitao da li neko zna način da to odradim sam ako je moguće... pošto očigledno nije, nema veze...

Malo falilo da i ja tamo zavrsim...Uniforma je to... Život se računa pre i za vreme uniforme...
Dovla družeХоћу да будем аутомеханичар, и то само за замену филтера. Данас сам за 20-30 минута заменио филтере ваздуха, горива и полена, а за тај посао тражили су ми 1600дин. Контам, ако бих одрадио 4-5 аута дневно могао бих да узмем један А6 на кредит и да га плаћам, и да сипам у њега и да га одржавам без проблема уз 2-3 сата рада дневно.![]()
Аааааа... значи ИСТО ми је рекао један ортак коме сам то рекао малопре... чек да ископирам шта сам му написао мрзи ме да поново куцам...Dovla druže
zaboraveo si
poreze
doprinose
lokal
telefon
komunalije
bolovanje
godišnji odmor
prevoz
praznike
radno odelo
itd
el si video nekog od njih da vozi novi A6?
<<