Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Morao sam ovo da podelim sa vama...
Znači upišaću se od smeha...:hahaha::rotf:

nice_lady_body_builder_ugly_woman_funny_picture_funfry_resize.JPG

zato sto jedu gowna oko dizanja blokade sa ovog sporazuma, ja da sam mladic predao bi se i rekao bi da su mi oni platili to da uradim, posto je poznato koliko su muslimani popularni u evropi...
cak je taj njihov ministar na kraju rekao "ja cu da ocenim koliko srbija saradjuje s3bunalom" sad vise ni bramerc nije podoban.
crkotine narandzaste. iz protesta necu nositi moju narandzastu majcu duks i dzemper, i skinucu narandzastu posteljinu s kreveta :cool:

neces valjda i slicicu da menjas....
happy (25).gif

Хоћу да будем аутомеханичар, и то само за замену филтера. Данас сам за 20-30 минута заменио филтере ваздуха, горива и полена, а за тај посао тражили су ми 1600дин. Контам, ако бих одрадио 4-5 аута дневно могао бих да узмем један А6 на кредит и да га плаћам, и да сипам у њега и да га одржавам без проблема уз 2-3 сата рада дневно. :mafijas::mafijas::mafijas:

Хоћу да будем аутомеханичар, и то само за замену филтера. Данас сам за 20-30 минута заменио филтере ваздуха, горива и полена, а за тај посао тражили су ми 1600дин. Контам, ако бих одрадио 4-5 аута дневно могао бих да узмем један А6 на кредит и да га плаћам, и да сипам у њега и да га одржавам без проблема уз 2-3 сата рада дневно. :mafijas::mafijas::mafijas:
Dovla druže
zaboraveo si
poreze
doprinose
lokal
telefon
komunalije
bolovanje
godišnji odmor
prevoz
praznike
radno odelo
itd
el si video nekog od njih da vozi novi A6?

vd:
Dovla druže
zaboraveo si
poreze
doprinose
lokal
telefon
komunalije
bolovanje
godišnji odmor
prevoz
praznike
radno odelo
itd
el si video nekog od njih da vozi novi A6?
Аааааа... значи ИСТО ми је рекао један ортак коме сам то рекао малопре... чек да ископирам шта сам му написао мрзи ме да поново куцам...

>> Паз' 'вако... од целе приче проблем је само прилив муштерија... пошто бих радио сам, знаи не бих плаћано никог друго, ако отворим СТР плаћао бих паушал који је смешан, а могу и да плаћам пдв на услуге, али бих онда био најнерентабилнија стр у држави, али бих ипак увек био у плусу :D, Струја ми не треба ни најмање, осим евентуално мало светла, а то бих свакако потрошио у кући седећи за компом, комуналије и телефони ми дефинитивно нису потребни за посао мењања филтера, алат код Кинеза хвала Богу могу за сваку муштерију нови сет да обезебдим, дијагностика ми јелте не треба јер се филтер или мења ил' се не мења :D радни простор ми је сопствена гаража, за књиговоствене савете имам квалификовану сестру којој би дао пар кругова са Аудијем за сваки савет :D а здравља ће бити 'фала Богу...

Е једино сам изоставио рекеташе, али пошто ми је стари био у обавештајној ценим да ме неће дирати :D Тако да... постоје реалне шансе за Ауди... ако ништа друго... гребаћу оне срећке :P <<

Е сад још да додам оно што си ти рекао, а он није...

Боловање и годишњи одмор код мене не постоје, превоз ми не треба јер радим код куће, а радно одело ће се наћи... као да је то битна ставка... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back