Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пази... на Клију је писало 1,9дти (оно на вратима), а и чадио је из ауспуха као и ја тако да је нафташ гарант :D... а за ујаковог Мегана знам 100%. ;) Мада... ако кажеш да има 80КС онда и није неко чудо да му ја са 75 парирам зар не?

Пази... на Клију је писало 1,9дти (оно на вратима), а и чадио је из ауспуха као и ја тако да је нафташ гарант :D... а за ујаковог Мегана знам 100%. ;) Мада... ако кажеш да има 80КС онда и није неко чудо да му ја са 75 парирам зар не?

pa onaj naftas okoreli, cekicar, 1,9 ima 63ks valjda, ili 64 tako nesto...

a pariras, medjutim po svim podacima koje sam na internetu nalazio,
ipak sam brzi iako mi je tezi auto :p

to je zato sto kad vozim onda ima 81 :ok:

Novi dodatak mojoj autobiografiji:

Ribe su kao dizeli.

Ove '88 i starije su atmosferski, malo trose, ne zahtevaju neko odrzavanje, ali zato uzitak u voznji i nije neki, osim ako ne provozam neku bas stariju, kao letos na Ohridu - brekce, stenje, karoserija se trese, ali to je iskustvo koje bih ponovio u svako doba. Nevolja je sto je takve tesko naci sa kljucevima u bravi, a da su u dobrom stanju (da ne trose ulje i sl). Jednom u 100 godina.

'88-'91 su vec TD. Odrzavanje je nesto nezgodnije i kad rokne turbina mozes da sednes i da places. U pocetku su jako trome, ali kad zazvizdi pod haubom osmeh na lice, jer krece ludnica.

'92 i mladje (pedofilija bolest najmilija, jel) su Common-Rail. Idu kao blesave, ali odrzavanje otkida. Servisni intervali su jako kratki, gume treba menjati cesce a i trose kao benzinci. Za utehu, karoserija je obicno dosta atraktivnije (smelije) dizajnirana, a i ponuda je velika, pa svako moze naci model koji mu odgovara.

Novi dodatak mojoj autobiografiji:

Ribe su kao dizeli.

Ove '88 i starije su atmosferski, malo trose, ne zahtevaju neko odrzavanje, ali zato uzitak u voznji i nije neki, osim ako ne provozam neku bas stariju, kao letos na Ohridu - brekce, stenje, karoserija se trese, ali to je iskustvo koje bih ponovio u svako doba. Nevolja je sto je takve tesko naci sa kljucevima u bravi, a da su u dobrom stanju (da ne trose ulje i sl). Jednom u 100 godina.

'88-'91 su vec TD. Odrzavanje je nesto nezgodnije i kad rokne turbina mozes da sednes i da places. U pocetku su jako trome, ali kad zazvizdi pod haubom osmeh na lice, jer krece ludnica.

'92 i mladje (pedofilija bolest najmilija, jel) su Common-Rail. Idu kao blesave, ali odrzavanje otkida. Servisni intervali su jako kratki, gume treba menjati cesce a i trose kao benzinci. Za utehu, karoserija je obicno dosta atraktivnije (smelije) dizajnirana, a i ponuda je velika, pa svako moze naci model koji mu odgovara.

92 - ali zato kada zarezi lepi na ledja :lol:

aha... kako sam ja bio sretjan kad sam skinuo uniformu :) ... piiii ... sretja und radost ...
:)
da dodam ..
znate onu scenu iz simpsona kad bar i liza izlaze iz vojne skole i kad Homer pita Barta ..
- si siguran da si razduzio svo oruzije ...

:) ...

Poslednja izmena:
28k7j9h.jpg

Ovakve zaiebancije s tablicama obožavam... Šteta što smo zaostala država, pa nemamo tu mogućnost...

Što to? Neću ako ne budemo mogli da ih gađamo klompama... :D I da ih tuc_mo u vetrenjačama... :whistling:

zato sto jedu gowna oko dizanja blokade sa ovog sporazuma, ja da sam mladic predao bi se i rekao bi da su mi oni platili to da uradim, posto je poznato koliko su muslimani popularni u evropi...
cak je taj njihov ministar na kraju rekao "ja cu da ocenim koliko srbija saradjuje s3bunalom" sad vise ni bramerc nije podoban.
crkotine narandzaste. iz protesta necu nositi moju narandzastu majcu duks i dzemper, i skinucu narandzastu posteljinu s kreveta :cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back