- Poruka
- 33.100
Ova narandžasta Honda ima i Nitrous ako se dobro sećam. Tu je uloženo truda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja poslovichno nasmejan, mestimichno prljav, u strokavoj majici naravno ...
)
)))
Ta fora pali samo na mirc-u...

Zbuniti neprijatelja...Мени у саобраћајној не стоји права адреса тако да ја припадницама органа реда убацим и визитку са бројем телефона, е-маил адресом и МСНом![]()

m...? kako ono ide s titulama...?
neprimećen, primećen, obećava, mlađi, stariji, itd...
Stefan mu tu dođe kao komandir voda, Neša komandir čete, a Jomini komandir bataljona...
Nego, ako neko ima, neka mi nabaci link za download Alan Forda...
vas kolega signacr je odlucio ovog trenutka da - odlazi na Vojnu akademiju

Razmisli još jednom, proćiće te...![]()
Ili bi da budeš kapetan bele lađe...?O'š da budeš pajlot, a...?Ili bi da budeš kapetan bele lađe...?
Šalim se...danas sam malo neozbiljan... Ako si tako odlučio, nek ti je sa srećom...

sve je moguce, ne iskljucujem mogucnost da se prijavim na avijaciju mada je prilicno rigorozan prijem za to, (prezivljavanje, padobranstvo ...) mada ne verujem da cu to gadne su im uniforme
pesadiju najverovatnije, a mozda i pomorstvo, ipak sam kapetan jelte![]()

sve je moguce, ne iskljucujem mogucnost da se prijavim na avijaciju mada je prilicno rigorozan prijem za to, (prezivljavanje, padobranstvo ...) mada ne verujem da cu to gadne su im uniforme
pesadiju najverovatnije, a mozda i pomorstvo, ipak sam kapetan jelte![]()

Čo'eče...
![]()
Nemoj pešadiju...ima da te teraju da vučeš bestrzajce uzbrdo...![]()

Može biti da sam se zaiebo u proceni...ja ovako debeo virim pola napolje, dupe mi na pragu a glava i torzo ispod prednje table muljam neshto oko alarma ... on se mali gasi ... ja ga palim gasim ... chupam neke stare instalacije..
jednu sirenu sam vetj ishchupao i razbijena stoji na zemlji ...
nastavljam ja da raduckam dok ona se svadja sa motorolom ... lep model motorole .. gp300, po antenici vidim da je 0.7m, ...