Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
danas znachi nichim izazvano raduckam na mojem malenom sladjanom strokavo belom
ljubimcu i chujem zvuk PL tona motorole kako se priblizava, i sve blizi i blizi i blizi .. ja ovako debeo virim pola napolje, dupe mi na pragu a glava i torzo ispod prednje table muljam neshto oko alarma ... on se mali gasi ... ja ga palim gasim ... chupam neke stare instalacije..
jednu sirenu sam vetj ishchupao i razbijena stoji na zemlji ... i tako ja chujem umiljati zenski glas ...
- gospodine
mislim se... pi koga li to zove gospodin .. mora da su neki prodavci ulichni ili traze neke pare ili neke donacije ili neka sekta tipa harikrishme, ldp i slichno ...
- izvinite gospodine .. vi u kolima ...
... da ne zove mene ? ...kad ono ... pripadnica organa unutrashnih poslova ...:) ja poslovichno nasmejan, mestimichno prljav, u strokavoj majici naravno ...
-- da....
- jel ovo vas auto
-- da ...
- jel imate kod sebe saobratjajnu ...
-- imam ...
- dajte mi na uvid kao i lichnu kartu ..
-- izvolte ...
nastavljam ja da raduckam dok ona se svadja sa motorolom ... lep model motorole .. gp300, po antenici vidim da je 0.7m, ...
- izvolite nazad dokumenta prijatan dan :))

mmm :)
((( :heart: )))

O'š da budeš pajlot, a...? :lol: Ili bi da budeš kapetan bele lađe...?

Šalim se...danas sam malo neozbiljan... Ako si tako odlučio, nek ti je sa srećom...

sve je moguce, ne iskljucujem mogucnost da se prijavim na avijaciju mada je prilicno rigorozan prijem za to, (prezivljavanje, padobranstvo ...) mada ne verujem da cu to gadne su im uniforme :D
pesadiju najverovatnije, a mozda i pomorstvo, ipak sam kapetan jelte :cool:

sve je moguce, ne iskljucujem mogucnost da se prijavim na avijaciju mada je prilicno rigorozan prijem za to, (prezivljavanje, padobranstvo ...) mada ne verujem da cu to gadne su im uniforme :D
pesadiju najverovatnije, a mozda i pomorstvo, ipak sam kapetan jelte :cool:

Čo'eče...:eek:
QEII_wideweb__430x286,0.jpg

:lol:

Nemoj pešadiju...ima da te teraju da vučeš bestrzajce uzbrdo...:lol:

ja ovako debeo virim pola napolje, dupe mi na pragu a glava i torzo ispod prednje table muljam neshto oko alarma ... on se mali gasi ... ja ga palim gasim ... chupam neke stare instalacije..
jednu sirenu sam vetj ishchupao i razbijena stoji na zemlji ...
nastavljam ja da raduckam dok ona se svadja sa motorolom ... lep model motorole .. gp300, po antenici vidim da je 0.7m, ...
Može biti da sam se zaiebo u proceni...:confused:

Мислим да је свима јасно шта се ради на њиви ноћу... шта мислиш како би звачала вест ''погинуо после секса у њиви''... овако лепо напишу ''погинуо након сејања кукуруза'' :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back