Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
Па са моста има где да слети, а на аутопуту нема 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

) i za to sto sam isao 71 sam platio 3000...
Добро је кад човеку 3000 ударе у главу... некима треба мноооооогоооооо вишеja cvikam od murije. pre 2 god su me zaustavili kada sam isao iz teretane (od umora nisam bas imao filing na gasu) i za to sto sam isao 71 sam platio 3000...
pa onda svaki sledeci put kada vozim setim se toga. pogledam u cager i razmilslim, pa dobro p***a mu materina jeste mi mrsko da usporavam, ali sigurno manje mrsko nego da 3000din dam a pritom ne dobijam nista za te pare. bas me i ne svrbi 3000 u novcaniku...

Путеви ПА-ВШ, ПА-ЗР-НС су феноменални за откидање од живота... правци без краја, нов асфалт, махом празни, а мурије нигде... 200 без икаквих проблемаZaboravih da napomenem, slikano je na autoputu u Madjarskoj. A dok njima zec objasni da je zec... Ode par stotina evrica.
Pravo da vam kazem, kod nas na putevima i nemam gde da raspalim auto. Radio sam to kod nas u par navrata sa audijem, ali to je davno proslo. Mladost - ludost. Ima jedno sest meseci da nisam presao 100...
Добро је кад човеку 3000 ударе у главу... некима треба мноооооогоооооо више
Путеви ПА-ВШ, ПА-ЗР-НС су феноменални за откидање од живота... правци без краја, нов асфалт, махом празни, а мурије нигде... 200 без икаквих проблема![]()

mada ne znam ni dal je važno. 
Ljudi, reko da pitam ovde, ako postavim u Zakonima, zaboraviću da sam postavio: Da li ima i koja je kazna ako vozim auto (truli kadet '89) bez saobraćajne... Opis je tu samo da bi se znalo da nije neki novi automada ne znam ni dal je važno.
Koja je procedura?!

Do Ostružnice, posle toga je...Kod mene je obrenovacki put dusu dao za preko 100km/h ali samo kada je prazan.![]()
Do Ostružnice, posle toga je...![]()
Lako je vama po ravnici...sporedni, novi putevi, bez krivina...

a i mladji smo
p.s. e ali crnjak u celoj prici je sto vojvodina, najbogatiji region zemlje, ima najgore puteve. a pritom u vojvodini ih je najjeftinije odrzavati i graditi... ja sam pre 2 nedelje isao do beograda starim putOm, pa ibarskom do cacka uzice pa visegrad foca. i ceo taj put je bio super. osim onog starog puta ns-bg koji je betoniran jos za doba Kraljevine...
taj i put neki do ljubljane u sloveniji, su bila prva 2 betonirana puta.

E, sad, koliko je bilo 65 dinara u stranoj valuti u ono vreme... Pojma nemam, znam da je bilo nesto smesno, nije se osetilo.