Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja cvikam od murije. pre 2 god su me zaustavili kada sam isao iz teretane (od umora nisam bas imao filing na gasu :lol: ) i za to sto sam isao 71 sam platio 3000...
pa onda svaki sledeci put kada vozim setim se toga. pogledam u cager i razmilslim, pa dobro p***a mu materina jeste mi mrsko da usporavam, ali sigurno manje mrsko nego da 3000din dam a pritom ne dobijam nista za te pare. bas me i ne svrbi 3000 u novcaniku...

Zaboravih da napomenem, slikano je na autoputu u Madjarskoj. A dok njima zec objasni da je zec... Ode par stotina evrica.
Pravo da vam kazem, kod nas na putevima i nemam gde da raspalim auto. Radio sam to kod nas u par navrata sa audijem, ali to je davno proslo. Mladost - ludost. Ima jedno sest meseci da nisam presao 100...

ja cvikam od murije. pre 2 god su me zaustavili kada sam isao iz teretane (od umora nisam bas imao filing na gasu :lol: ) i za to sto sam isao 71 sam platio 3000...
pa onda svaki sledeci put kada vozim setim se toga. pogledam u cager i razmilslim, pa dobro p***a mu materina jeste mi mrsko da usporavam, ali sigurno manje mrsko nego da 3000din dam a pritom ne dobijam nista za te pare. bas me i ne svrbi 3000 u novcaniku...
Добро је кад човеку 3000 ударе у главу... некима треба мноооооогоооооо више :dash::dash::dash:
Zaboravih da napomenem, slikano je na autoputu u Madjarskoj. A dok njima zec objasni da je zec... Ode par stotina evrica.
Pravo da vam kazem, kod nas na putevima i nemam gde da raspalim auto. Radio sam to kod nas u par navrata sa audijem, ali to je davno proslo. Mladost - ludost. Ima jedno sest meseci da nisam presao 100...
Путеви ПА-ВШ, ПА-ЗР-НС су феноменални за откидање од живота... правци без краја, нов асфалт, махом празни, а мурије нигде... 200 без икаквих проблема :)

То је сада релативно да ли је добро... ударац у банкину први већој брзини може да изазове превртање... не знам да ли сте читали у новинама пре можда месец два дана, залетео се неки лик са Голфом 5 Булеваром у правцу града и тамо на Вуковом споменику испред ЕТФа из десне траке се престројава БМЊ у средњу, овај са Голфом крене улево кад тамо пешак стоји на улици, Голф смота удесно да прође БМЊу са десне стране међутим шибне у ивичњак, преврне се и упаркира у другу зону... ту су скоро стављени високи ћошкасти ивичњаци, а да су остали они нормални лик би можда покупио неки стубић и то је то вратио би се на ''стазу''...

Добро је кад човеку 3000 ударе у главу... некима треба мноооооогоооооо више :dash::dash::dash:

Путеви ПА-ВШ, ПА-ЗР-НС су феноменални за откидање од живота... правци без краја, нов асфалт, махом празни, а мурије нигде... 200 без икаквих проблема :)

platila je keva tada, doduse posle 17 dana iako je rok 8, ja vec poceo da pakujem stvari da odlezim kaznu :lol:
ali nisam se nikada nesto razbacivao s parama, jednostavno i da je 500din kazna a ne 3000, zasto bih bacao to. jer uvek gledam na to ovako - recimo sad uzmem 3000 u ruke. i onda zamislim da mi jednostavno nestanu iz ruku. i sta sam dobio?

Ма знам ја шта ти причаш, али има и оно друго... Видети Југа на панчевачком мосту како се љуља кад прођеш поред њега са 150... непроцењиво :mrgreen: :lol:

Мене хватају на неким глупостима, али баш баш глупостима, типа ограничење 40 код школе у сред јула :roll: не идем ја пуно брже можда 60-70 што је у насељеном месту јелте ок, ал' јбга... и нема ми веће туге него кад платим казну... ал' опет ''нешто'' ме тера да возим опуштено :)

Ljudi, reko da pitam ovde, ako postavim u Zakonima, zaboraviću da sam postavio: Da li ima i koja je kazna ako vozim auto (truli kadet '89) bez saobraćajne... Opis je tu samo da bi se znalo da nije neki novi auto :lol: mada ne znam ni dal je važno. :think:
Koja je procedura?!

kazna je ona kazna koja se propisuje za krivicno delo otudjivanja tudjeg vozila,
da ne kazem kradje :lol:

mada...postoji ovde jedan pravac od 15tak km, ali s obzirom da je u pitanju put kojim se odvija međunarodni saobraćaj, ludovanje dolazi u obzir samo u ranim jutarnjim satima, kad sviće...Sporedni putevi su u nivou sa tim glavnim, pa se dešavaju traktori, biciklisti...

Ovih dana kada se turci vraćaju gore, sve preko 80 je veliki rizik jer svi znamo kako oni voze...

Mene su pre nekoliko godina zaustavili na Ibarskoj kod Lipovice (tada je jos funkcionisao pandurski punkt). Ja bio sa tastovim Mercedesom, zence sa mnom, jos ja malo pod gasom jer smo se vracali sa klope. "Vasa dokumenta, molim". Ja mu dam vozacku. "Saobracajna". Reko, 'ebi ga, zaboravio, tastov auto. Pita za ime i prezime tasta, udje u kucicu, proveri auto preko stanice i kaze 65 dinara zbog nenosenja saobracajne dozvole (to je bilo negde 2000.-2001.). Dam mu ja pare, on meni potvrdu i to je to. E, sad, koliko je bilo 65 dinara u stranoj valuti u ono vreme... Pojma nemam, znam da je bilo nesto smesno, nije se osetilo.

Mala proba - ne zamerite...

fpdfpdL30YdM.JPG

Član 230
Novčanom kaznom od 1.000 dinara kazniće se na licu mesta za prekršaj:

.....
.....
.....

23) vozač koji nema kod sebe odgovarajuću važeću vozačku dozvolu ili je ne pokaže na zahtev ovlašćenog lica (član 183 stav 1);
24) vozač koji nema kod sebe važeću potvrdu za korišćenje probnih tablica ili je ne pokaže na zahtev ovlašćenog lica (član 195 stav 3);
25) vozač koji motornim vozilom vuče laku prikolicu koja na svojoj zadnjoj strani nema registarsku tablicu sa ponovljenim registarskim brojem vučnog vozila (član 200 stav 3);
26) vozač koji nema kod sebe važeću saobraćajnu dozvolu za vozilo kojim upravlja ili je ne pokaže na zahtev ovlašćenog lica (član 201 stav 2);
27) vozač koji motornim vozilom vuče neregistrovano strano priključno vozilo koje na svojoj zadnjoj strani nema registarsku tablicu sa ponovljenim registarskim brojem vučnog vozila (član 204 stav 2);
28) vozač koji nema kod sebe važeću potvrdu o privremenoj registraciji vozila ili je ne pokaže na zahtev ovlašćenog lica (član 206 stav 2).
Ako je prekršajem iz stava 1 ovog člana izazvana neposredna opasnost za drugog učesnika u saobraćaju ili prouzrokovana saobraćajna nezgoda, učinilac će se kazniti novčanom kaznom od 2.500 do 20.000 dinara ili kaznom zatvora do 15 dana.
Za prekršaj iz stava 1 ovog člana kojim je izazvana neposredna opasnost za drugog učesnika u saobraćaju ili prouzrokovana saobraćajna nezgoda, vozaču motornog vozila može se izreći i zaštitna mera zabrane upravljanja motornim vozilom u trajanju od 30 dana do dva meseca.

Lako je vama po ravnici...sporedni, novi putevi, bez krivina...

a i mladji smo :lol:

;)

p.s. e ali crnjak u celoj prici je sto vojvodina, najbogatiji region zemlje, ima najgore puteve. a pritom u vojvodini ih je najjeftinije odrzavati i graditi... ja sam pre 2 nedelje isao do beograda starim putOm, pa ibarskom do cacka uzice pa visegrad foca. i ceo taj put je bio super. osim onog starog puta ns-bg koji je betoniran jos za doba Kraljevine...
taj i put neki do ljubljane u sloveniji, su bila prva 2 betonirana puta.

a i mladji smo :lol:

;)

p.s. e ali crnjak u celoj prici je sto vojvodina, najbogatiji region zemlje, ima najgore puteve. a pritom u vojvodini ih je najjeftinije odrzavati i graditi... ja sam pre 2 nedelje isao do beograda starim putOm, pa ibarskom do cacka uzice pa visegrad foca. i ceo taj put je bio super. osim onog starog puta ns-bg koji je betoniran jos za doba Kraljevine...
taj i put neki do ljubljane u sloveniji, su bila prva 2 betonirana puta.

Тај пут јесте лош и остаће лош јер ако би се урадио пре аутопута СВИ би сишли са аутопута и ишли туда... али колико ја знам кренули су да раде нешто на том правцу...

Иначе ниси баш скроз у праву за путеве у Војводини... ја имам солидна искуства са путевима у Војводини... да прецизирам - са путевима у Банату... Бачка ту и тамо, али за Срем ипак стоји то што ти кажеш... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back