gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
) prodjem kamionom pored a iz kabine gruva slipknot, house of pain ili motorhead. A, A! recite!ja imam dugme na kome pise ACI mene, iako sam stariji...ali imam kočnicu koja kaže...ej matori, smanji doživljaj...![]()
кажу људи да када се једини издвајаш од других да је онда вероватно проблем у теби, а не у другима... 

Nisi valjda nabo srnu kolima?!?Sutra svi kod mene na srneci paprikas!!!!
P.S. Gde mogu da kupim polovan prednji levi far za vektru b, hitno mi je!!!
Pomagajte!

И мене је у почетку... али кад ти живот почне да виси о концу од одушевљења онда и није баш много кул...To Panchevo mene odushevljava...
Скоро па да је тако... само што овде људи и даље више воле ауспух у гузу него у нос...Ја сам чуо да кад тамо хоће да се надишу чистог ваздуха, ставе нос у ауспух!
Шалим се наравно, ми овде распирујемо браЦтво - јединЦтво а не расну, националну, верску, међумесну и остале мржње!
Ја би такве на робију... човече бре да га тако спуцам на мосту да слетимо и један и други због пишаних 20кинти колико је сијалица@Dovla,
to je zbog tehnickog pregleda. Jos malo i dva puta godisnje i mrsh na tehnicki. Ok, ja pre nedelju dana registrovao auto, a nisam ni video tehnicki, ali svako svetlo mi radi i slicno. Prvo, ne zelim da ugrozim saobracaj, a ni ne zelim da mi pandur pise kaznu 2 000dinara za losu signalizaciju. A i iskreno ja kao ja ne bih mogao da vozim auto, a da ne radi neka signalizacija. Jednostavno to je neki kodeks koji ja moram ispostovati. Taki sam![]()
'ајд за њега ми и није жао толико, али жао ми за мене... ако ћу да се утапам бар да то буде за више лове... стварно не разумем па бар једну да има да приметим да постоји нешто, а не да нема ниједну једину, а и напред му ради само један фар... човече... 
bas prekjuce sam video ovde nekog egzibicionistu sa pancevackim tablicama i pomislim " e dovla ovi tvoji"To Panchevo mene odushevljava...

И мене је у почетку... али кад ти живот почне да виси о концу од одушевљења онда и није баш много кул...
Скоро па да је тако... само што овде људи и даље више воле ауспух у гузу него у нос...![]()
Ја би такве на робију... човече бре да га тако спуцам на мосту да слетимо и један и други због пишаних 20кинти колико је сијалица'ајд за њега ми и није жао толико, али жао ми за мене... ако ћу да се утапам бар да то буде за више лове... стварно не разумем па бар једну да има да приметим да постоји нешто, а не да нема ниједну једину, а и напред му ради само један фар... човече...
![]()
Strašno cvikam od onih sa raštelovanim trapovima, što idu ukoso.![]()
Ако је цена срнетине леви фар за Вектру Б онда и није много скупа...![]()

Strašno cvikam od onih sa raštelovanim trapovima, što idu ukoso.![]()

Ееее па синак супер си ти прошао... знаш ли ти колико кошта кило срнетине у свету![]()

sto se meni ne desi da opalim neku srnu kamionom... joooj![]()