Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ko to vozi po obrtomeru... Samo sluh...

de me nadje :)
meni pre mesec dana crk'o bio onaj obican najobicniji pa sam ga polovnog platio 150 eura. a za taj elektronski, boga mi... strah me i da pomislim. vozio bi po zvuku hehehe

@deeliteorange
treba mi za brod, max broj obrtaja motora mi je 2500

@trucker
u mamu im lopovsku. onda bolje od traktora da trazim :D
svidjaju mi se oni sto imaju u autobusima i kamionima. veliki onako. video sam teleoptikov savrsen obrtomer velik stakleni, ali je isto na sajlu :evil:

a za brod obrtomer na trzistu postoji jedna vrsta i kosta 5000. cale oce da ga kupi a ja necu. plastikaner gadni nikakvi ne vredi to ni 1000 ali znas kako je u nautici. ako je za brod odma je 3x skuplje iako se pojavljuje u drugim oblicima na trzistu za 3x manje pare.

hehee, ja bih obrisao taj komentar. Nekad meni dodje da odvrnem nesto sto mi se slusa. Nekad strani rep, nekad rock. Ovisi od raspolozenja. Tako da kad cujes nekog ko odvrne muziku, a nije tehno, ne mora da znaci da je ljaxe...

ja bih povukao taj post. Vredja vecinu.

kada sam vozio za Bg pre par dana,
lepo na mrz plejer stavio muzike, i povezo ga na kola.
i prasi metalika i simfonijski orkestar san franciska sve u 16 :orkestar:

kada sam vozio za Bg pre par dana,
lepo na mrz plejer stavio muzike, i povezo ga na kola.
i prasi metalika i simfonijski orkestar san franciska sve u 16 :orkestar:

mene pukne nekad neka pesma i par dana mi je na ripitu... i odvrnem, ali uglavnom kad mi je pojacana muzika zatvorim prozor i mozda kad je vrucina otvorim shiber. Ne volem da pustim jaku muziku i otvorim prozor zbog vrucine, jer ce ljudi slicni Ivanu da kazu: gle ljaxe :D

mene pukne nekad neka pesma i par dana mi je na ripitu... i odvrnem, ali uglavnom kad mi je pojacana muzika zatvorim prozor i mozda kad je vrucina otvorim shiber. Ne volem da pustim jaku muziku i otvorim prozor zbog vrucine, jer ce ljudi slicni Ivanu da kazu: gle ljaxe :D

I mene, iako sam stariji...ali imam kočnicu koja kaže...ej matori, smanji doživljaj...:mrgreen:

И ја то кажем. Прегласна музика која се чује из кола те одма сврстава у ту групу, био ти љаксе или не.:)

u grupu seljaka? pa ja to gledam na drugi nacin. Ako cujem JK ili neku od novih grandovih zvezda, ili neku qrvinsku muziku tipa Porshe i slicno onda je po meni taj seljak, u 99% slucajeva. Isto vazi i za tehno.
Ali ako neko slusa metal, rok, rep ... neki drugi nekomercijalan pravac, bar nekomercijalan u Srbiji, onda shvatim da ta osoba slusa muziku koju voli. Nervira me neko ko slusa Cecu i Shabana kod kuce, a kad ugradi vufer odmah neki tehno, samo da ima bass.

evo npr u kombiju koji smo drug i ja restaurirali. Nama je zelja, posto obojica slusamo strani rep, da se sto pre cuje Wu Tang u kombetu... i kad smo pustili Wu Tang po ugradnji playera i zvucnika bio sam puno srecan i ne stidim se pojacavanja, cak i sa otvorenim prozorom, jer je u kombiju stalno vrucina jer je stalno ukljuceno grejanje :D

Џаба си брис'о... сви су видели и сад је готово :P

Иначе што се тиче гласне музике... у принципу ја генерално не волим гласну музику било где, а гласну музику у колима изједначавам са гласном музиком у кафићу или клубу где је то редовна појава и никоме не смета.... Дакле, ако неко воли онда је ок, једино што бих замерио таквима је дрндање гласне музике у близини школа, болница, гробља и слично... овако по граду и путу... ко воли нека га... и мени дође понекад па ми цео дан удара музика, али после тога два три месеца не појачавам јаче од разговора у колима...

А што се тиче саме музике и сељака... ја сам сељак и нисам сељак. Ја на свом мп3 у колима имам и Цецу и Здравка Чолића и Балашевића и Чорбу и Тину Тарнер и Шакиру и Бионса и Звезде Гранда и доста комерцијалног хауса и Жељка Самарџића и Жељка Јоксимовића и Аеродром и Парни ваљак и Атомско склонште и Еуросонг уназад две три године итд итд а најновије су ми хитови Зорана Кулине - Гаре читај: босанско-брђанска музика... Неке песме су ми ту зато што волим да их слушам, неке су ми ту из фазона јер имају занимљив или смешан текст, неке симоблишу нешто или некога или неко друштво итд... Све у свему ја музику делим на ону коју могу да слушам и ону коју не могу да слушам, а на мп3 наравно долази само прва категорија :)

Тако да оно... Чумић је и даље селендара, а КГчани су будале :D

Џаба си брис'о... сви су видели и сад је готово :P

Иначе што се тиче гласне музике... у принципу ја генерално не волим гласну музику било где, а гласну музику у колима изједначавам са гласном музиком у кафићу или клубу где је то редовна појава и никоме не смета.... Дакле, ако неко воли онда је ок, једино што бих замерио таквима је дрндање гласне музике у близини школа, болница, гробља и слично... овако по граду и путу... ко воли нека га... и мени дође понекад па ми цео дан удара музика, али после тога два три месеца не појачавам јаче од разговора у колима...

А што се тиче саме музике и сељака... ја сам сељак и нисам сељак. Ја на свом мп3 у колима имам и Цецу и Здравка Чолића и Балашевића и Чорбу и Тину Тарнер и Шакиру и Бионса и Звезде Гранда и доста комерцијалног хауса и Жељка Самарџића и Жељка Јоксимовића и Аеродром и Парни ваљак и Атомско склонште и Еуросонг уназад две три године итд итд а најновије су ми хитови Зорана Кулине - Гаре читај: босанско-брђанска музика... Неке песме су ми ту зато што волим да их слушам, неке су ми ту из фазона јер имају занимљив или смешан текст, неке симоблишу нешто или некога или неко друштво итд... Све у свему ја музику делим на ону коју могу да слушам и ону коју не могу да слушам, а на мп3 наравно долази само прва категорија :)

Тако да оно... Чумић је и даље селендара, а КГчани су будале :D
sto budale? :)
zato sam i rekao 99% slucajeva :D

sto budale? :)
zato sam i rekao 99% slucajeva :D

Па пази... пошто је ово кафана нећу улазити у научна објашњења, али ево укратко... прво што је на удару на прилазу Крагујевцу су пандури... искачу из жбунова као водоскок из канализације и баш тако се понашају... смрдљиви су и говнa су... онда што се тиче људи... у Крагујевцу живи највећа будала свих времена - мој кум. Значи лудак над лудацима, а и жена и деца и баџо ма сви су лудаци колективно :) онда имам неке крагујевчане колеге... е они су некако стално надркани онако безразложно, као да живе по казни... али сви до једног... долазимо до риба које су мање више кул тј има и оваквих и онаквих, али су наопаке да то Бог није видео... три сам мувао и рекао сам нећеш Владимире више...

У суштини једна тупава генерализација на основу лоших искустава... мада ко зна... можда то и није случајност :)

Е и да... заборавих овог Дамнјана... мислим шта да вам причам :p

Ааааа па ко се то нама наљутио :) Дедер па нисам ја мислио ништа лоше...
a3428d16-1.gif

Зезамо се, шалимо се... ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back