Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj sto volim kishuuu!!!!
Nigde nikog na putu, a oprali smo kamione za dzabe :lol:

Inace sam i ja radio tehnicki skoro, i to bas pre par dana. Oboje smo prosli bez zamerki, glat.
Crnom mi zamerili sto kao malo dimi, medjutim stvarno je bio hladan i prosao sam bez problema ;)
Sad jos samo da smislim 750 EUR po truku i 420 EUR po prikolici i to bi bilo to, konacno da ih dovedem da obojici istice registracija u sred sezone kad imam najvise para na racunu, a ne u zimu brrrrr...

jao, nisam potegao preko 60 dosta dugo, zbog toga, i nekako mi nije zabavno vise voziti brzo, samo polako. Koci on extra, i kad mi neka frka kocim i motorom i kocnicom do mere da ne blokiraju tockovi.

rekao sam caletu kad pocnem da radim iako je sve skoro novo sto se tice kocnica, od prve plate mu donosim samo kutije pune delova, i da ih menjamo... znaci, novi diskovi, nove plocice, cilindri, pakne i dobosi, i naravno kociona kljesta.

e, jel neko zna da moze na kadetta prednje vesanje od astre, koja ima bolji kocioni sistem? ali mora se menja pored vesanja i glavcina cini mi se, i diskovi, kljesta, plocice... zna li neko nesto o tome!?!
ma, zbog trenutne situacije vidim da nece kadett da ode jos dugo :D imam drugara koji drzi auto delove i kod njega mogu na dve, tri rate.

88-90godiste

njen brat ili ona voli automobile. I naravno, srpkinja je, sto je najbitnije :D

ima poster VRELE GUME i samo kod nas je otvoreno kuciste racunara :D staromodni tepih, sto na srpski nacin... plus dve brojanice

devojka je uslikana pred zurku za novu godinu... pirati petarde na stolu

Poslednja izmena:
Pozdravi je ti blago meni od čika DeeLiteOrange-ta...
h015.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back