Pa gde ste bre

Evo i ja da se javim posle koliko vremena.
@Slovenac - Hvala za Volvo slike, posebno mi se svidja onaj sa tigrom. Odlicno uradjeno!
Evo i ja da postavim nekoliko slika i unapred bih zamolio nekog od moderatora da mi oprosti sto nisu manje. Toliko sam umoran da sam jedva ubedio sebe da ih skinem sa telefona i bacim na photobucket...
"Priroda uglavnom sve radi sama... Ajd cugni pa da pocnemo"
Put za Vrnjacku Banju, nisam verovao da slovenci voze keca i juga
Prijatelj kupio prikolicu, pa mene zapalo da je "probam", tj. oteram 24t cementa u Rumuniju
A ako ste se ikad pitali koji je najruzniji auto na svetu - definitivno u uzi izbor ubacite i ovo, molim vas! Neka od ranih Dacia...
KG respect... Posebno za G klasu iza ove mrge.
Ova Scania je slikana kod mojih prijatelja u PanServis-u, doterana ravno iz Svedske. Stvarno jesu Svedjani zaludjeni za kamione.
Ovo sam sreo na autoputu Batocina - Nis. Odusevio sam se! Kako izgleda mocno na putu to je jezivo
Razlog zbog cega sve vise i vise mrzim banke i kredite... Ovo je zaplenjeno od strane jedne domace-strane banke, da ne spominjem sada ime. Ko zna koji nesrecnik place za ovim. Ovaj u sredini je inace R620 V8... Nisam zagledao unutra, ali se vidi da nisu mnogo radili. Svaki dan tovarim u luci Beograd u svaki dan mi se srce rastuzi kad vidim kako su u travu zarasli... Ne dao Bog nikome!
Mislim da ste ovog Mack-a spominjali kad ste pricali da su se kupovali i uvozili u bivsu SFRJ.
Jedan dan - dva karambola

Prvi na putu Bavaniste - Pancevo, na samom ulazu u Pancevo (ispred Gas Petrol-a) a drugi u Kragujevcu, kod raskrsnice za centar i pivaru.
Toliko za sada, cekam neki posao za Grcku pa cu da postavim milion slika Volvo-a i Scani-a jer ih grci obozavaju a svi znate koliko se trude da ih ulepsaju. Mozda dok sam dole i ja uradim nesto na mom F10, ko zna