Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Apropo tvojih par zadnjih postova koji su svi menjani...da li po savesti ili preporuci:think:

U mojim počecima mi je takođe neko prebacio da često menjam sadržaj postova...
Da, promenim ponekad... Ali NE na tuđe sugerisanje, niti da menjam suštinu... nego se dešava da napišem konfuznu, bezveze sročenu rečenicu, ili nešto zaboravim da napišem, nečeg se naknadno setim... Suština rečenice uvek ostaje ista... Znači motivi za izmenu rečenica su sasvim bezazleni...

Poslednja izmena:
U mojim počecima mi je takođe neko prebacio da često menjam sadržaj postova...
Da, promenim ponekad... Ali NE na tuđe sugerisanje, niti da menjam suštinu... nego se dešava da napišem konfuznu, bezveze sročenu rečenicu, ili nešto zaboravim da napišem, nečeg se naknadno setim... Suština rečenice uvek ostaje ista... Znači motivi za izmenu rečenica su sasvim bezazleni...
Ja menjam 90% poruka . Pre svega zbog anti-koncentracijskog okruzenja (udruzenja) oko pc-a ...

test
s030.gif

:ok:

Од 5. јула почиње увођење нових регистарских таблица.
Саобраћајна дозвола ће бити величине кредитне картице на српском и енглеском, моћи ће аутоматски да се очитава.
Приликом прве и сваке следеће регистрације на ветробранско стакло ће се лепити регистрациона налепница.
Постојаће 59 регистарских подручја.

tablice4-1.jpg

Саобраћајна дозвола ће бити величине кредитне картице на српском и енглеском, моћи ће аутоматски да се очитава.
Приликом прве и сваке следеће регистрације на ветробранско стакло ће се лепити регистрациона налепница.

tablice4-1.jpg

nisam zadovoljan dizajnom.
ranije su govorili da ce biti onaj nemacki font slova, da ce biti cirilica (mada to mi i nije bitno) i da ce biti drzavni grb onaj sa sve orlom.
al ajd

tablice4-1.jpg

mislis, korak u Evropu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back