gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apropo tvojih par zadnjih postova koji su svi menjani...da li po savesti ili preporuci![]()
LJudi moji, i pijan i trezan za volan sam vezan
)Jel se to nesto kuva u backstage-u?
Iza nasih ledja muvas da budes mod?
Ja menjam 90% poruka . Pre svega zbog anti-koncentracijskog okruzenja (udruzenja) oko pc-a ...U mojim počecima mi je takođe neko prebacio da često menjam sadržaj postova...
Da, promenim ponekad... Ali NE na tuđe sugerisanje, niti da menjam suštinu... nego se dešava da napišem konfuznu, bezveze sročenu rečenicu, ili nešto zaboravim da napišem, nečeg se naknadno setim... Suština rečenice uvek ostaje ista... Znači motivi za izmenu rečenica su sasvim bezazleni...
Cini mi se da je bio taxista, tako Nesho? Vectra?čisto sumnjam...previše je aktivan na krstarici za jednog taksistu...
Vectra, a ostalo je nebitno.
Од 5. јула почиње увођење нових регистарских таблица.
Саобраћајна дозвола ће бити величине кредитне картице на српском и енглеском, моћи ће аутоматски да се очитава.
Приликом прве и сваке следеће регистрације на ветробранско стакло ће се лепити регистрациона налепница.
Постојаће 59 регистарских подручја.
![]()
Од 5. јула почиње увођење нових регистарских таблица.
Саобраћајна дозвола ће бити величине кредитне картице на српском и енглеском, моћи ће аутоматски да се очитава.
Приликом прве и сваке следеће регистрације на ветробранско стакло ће се лепити регистрациона налепница.
Постојаће 59 регистарских подручја.
![]()