Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
ovde kod nas u Norveshkoj koshta oko 3000€,i ne isplati se da padnesh,a posebno ne na voznji jer sam izlazak na test koshta oko 400€.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam letos za B dao 10.000, za lekarski 400, i pao dvaput.isto kao u Srbiji. Jedna prosecna plata za polaganje za B.
Secam se kad sam ja polagao tada je skocila cena za oko 30-40% i onda je bila frka da li da ja placam vise $ posto sam zapoceo po staroj ceni, a sada povecana cena!?! i kad sam polozio za C secam se da je oko 8 000dinara *bez polaganja* bili casovi za E.

Ja sam letos za B dao 10.000, za lekarski 400, i pao dvaput.

Slučajno mi neko iz porodice radi kao lekar, pa sam iskoristio pogodnost koja mi po zakonu pripada.Лекарски 400 :shock: у Панчеву је 1600 и то фазон мора да се закаже 10 дана унапред јер долазе Београђани масовно јер је у БГу наводно од 2500-3200дин...
Па да.... тако ми рече... 8000 за Ц ако имаш Б и 2000-3000 за Е ако имаш Ц... додуше то је било пре можда чак и 9 месеци, али контам да се није много променило пошто ми је сестра полагала недавно и сличне су цене као и кад сам ја полагао...mislis C ako vec imas B je 8 000dinara?
mhmh, meni je bilo 8 000dinara za E, a imao sam C. Secam se kad mi tata davao pare
a za D moram da budem vlasnik nekog auta 3 godine, ili jedan od roditelja 5 godina, ali moj otac kupio od komsinice kadetta pre 4-5 godina, ali na ovlascenje vozio. tz tz tz.
Slučajno mi neko iz porodice radi kao lekar, pa sam iskoristio pogodnost koja mi po zakonu pripada.
(sa 63-70 se polaze)... кад после дијагностике испаде да му је то реална километража :shock: ...

Ovo su vas izlagali, na diagnostici ne moze da pokaze koja je prava km.
Jbte, ja davnih 90-ih,druga polovina, kad je 100 maraka bila para sam platio vozacki B+C nekih 650 maraka(tad je prosek plata bila 100-tinak maraka), kad sam polagao za E oteli mi jos 200 maraka, a danas klinci polazu za sitnu lovu....znaci nije sve ni tako crno....

@Dovla
Ma to je ok, ali ono sto sam rekao stoji, ne moze na diag videti kolika je "prava" km.
Mene najvise nerviraju likovi koji gledaju km kad kupuju auto. U pocetku moje vozacke karijere sam imao Pasata B4, tada je to bio relativno mlad auto, doduse nije bio samo moj, porodicni, i presli smo sa njim oko 250000. Kad sam ga prodavao, moj tetak koji se bavio u to vreme kilometrazama kao veoma unosnim biznisom, ga vrati na nekih 80-ak hiljada. Auto benzinac, sve u super stanju, garaziran,nikad udaran, ja promenio volan, papucice, rucicu menjaca, rukohvate na vratima i jos nekih sitnica i ode makina ko alva! I to ga kupi lik koji me odlicno zna, zna kako smo ga pazili, ali nije znao koliko je presao.
Promenio sam dosta auta u zivotu, neka par meseci neka godinu, nikad duze i jos ni jednom nisam pogledao koliko ima na km satu kad bih kupovao neko.