Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugar mudro zbori... Dozvola za nošenje oružja mi ne treba niti želim - ipak mi je interesantnija baseball palica koja mi stoji pored sedišta, onako "pri ruci"... Ne bi da robijam nekog magarca...jer rebara ima podosta i lakše zarastaju nego rupa...

Imam tri noža (jedan dole izmedju menjača i radia, jedan u kaseti i jedan ispod patosnice)
Ispod patosnice mi stoje i dva tri velika kamena, za slučaj da krene da bega... :D
I iza u gepeku gomila 70+cm stvari...

astra 2.0dti ima 100ks...
ona 1,7 ima 80 valjda.

ovo me podseca na mog komsiju koji ima vektru 2.0 sa 80ks dizelas iz 97 valjda.
ali njegova vektra ima 120ks :D
mozes ti da listas koji god hoces casopis i zvanicni podatak, njegova vektra ima 120ks a u saobracajnoj je smanjeno zbog registracije :D

Па то ти је специјална серија по поруџбини :mrgreen:

ili kad nabudze Yuga i kazu ima oko 100konja..

prica jedan lick da je budzio Yuga bas bas i 4 karburatora i sta ti ja znam sta je stavljao i jedva dobio 90KS. Oni misle stavis klipove od nekog italijana, glavu od fiata i eto - 100KS.

Kaze ovaj lick da su ogromne mehanicke obrade i ko zna sta jos potrebno za dobijanje 20KS-30KS kod Yuga

ili kad nabudze Yuga i kazu ima oko 100konja..

prica jedan lick da je budzio Yuga bas bas i 4 karburatora i sta ti ja znam sta je stavljao i jedva dobio 90KS. Oni misle stavis klipove od nekog italijana, glavu od fiata i eto - 100KS.

Kaze ovaj lick da su ogromne mehanicke obrade i ko zna sta jos potrebno za dobijanje 20KS-30KS kod Yuga
Sve što kaže u pravu je. Ovo za 4 karburatora nešto sumnjam, možda ako je to radio sa 1.1 ili eventualno 1.3 motorom, ali tako više niko ne radi jer neisplativo, a i "there is no replacement for displacement". Sa 1.6 se 90 konja izvlači bez problema. ;)

Sve što kaže u pravu je. Ovo za 4 karburatora nešto sumnjam, možda ako je to radio sa 1.1 ili eventualno 1.3 motorom, ali tako više niko ne radi jer neisplativo, a i "there is no replacement for displacement". Sa 1.6 se 90 konja izvlači bez problema. ;)

ja sam imao serijsku toyotu 1985 godište 1.6 mašina 124 KS ili 91 KW
a sve bez turbo punjača :twisted:

postao sam i sliku negdje na forumu stavt ću link kasnije

edit: http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=6207850&postcount=5379

Poslednja izmena:
Uhvatilasamgacvrstonecedaopali-1.jpg

Nisam isprobavao :lol: - ali oni kojima se desilo, kažu da žar cigarete ne može da zapali ni benzin ni naftu...tek otvoren plamen... Dok kerozin navodno može da se zapali cigaretom...

Koliko puta se meni desilo slično kao na slici...:lol:

mit basters - ne moze se zapaliti cigaretom. Nije toliko "vrela". Fali joj par desetina stepeni da zapali benzin ili naftu.

Е људови... ових дана се нешто препирах са другарима колико кошта полагање вожње у Немачкој и они се нешто ложили као 3000еур и блаблабла... и ја синоћ назовем другарицу која тамо живи и ради и каже ми да кошта око 400еур по старом и 500еур по новом закону чиме сам побио ове ложаче да је Немачка света земља :D али ме сад заинтригирало шта су то Немци ново увели па имају нови и стари закон и на шта се то односи, које су разлике итд... зна ли ико?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back