Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не знам да ли си некада ишао путем Панчево-Београд, али то је пут са по две траке у сваком смеру и између је одвојено заштитном оградом тј пут је као ауто-пут без зауставне траке (говорим о делу који се популарно зове Нови пут)
Isao sam, to je neki rezervisan za motorna vozila ili sl. auto-put nije sigurno.
Ja sam se toga nagledao na bulevaru kod Sajma(dve trake a grad)...jednostavno postoje takvi ljudi, nece da se skloni iako nigde nikog.
Nisam siguran kako se gleda na dve trake i preticanje u gradu i putevima koji nisu auto-put, a bas bi voleo da znam po PSu sta kaze knjiga...

To 'ladno da zaboraviš u koju si brzinu...
fam (2).gif

Isao sam, to je neki rezervisan za motorna vozila ili sl. auto-put nije sigurno.
Ja sam se toga nagledao na bulevaru kod Sajma(dve trake a grad)...jednostavno postoje takvi ljudi, nece da se skloni iako nigde nikog.
Nisam siguran kako se gleda na dve trake i preticanje u gradu i putevima koji nisu auto-put, a bas bi voleo da znam po PSu sta kaze knjiga...

Није ни ауто-пут ни пут резервисан за моторна возила (бар нема тог знака), али оно што је сигурно је то да се не води као град тј насељено место и иако не знам шта каже ПС поприлично сам убеђен да на овом путу важе правила вожења десном траком :)

Иначе људи, сретно Нам потписивање споразума са Фијатом! Уложиће 700 милиона еврова наредне две године, капацитет производње ће бити 300 000 комада годишње, а производиће се два потпуно нова Фијатова модела, саопштили су спикери на вестима државне телевизије :)

preksinoc sedoh ja u kola do gradske kuce da odjurim, taman sam utrcao u salu 20 sekundi pre nego sto je hor usao da nastupi.
izlazim ja sad, parkiro se gore na krov garaze u centru, kad iza sebe cujem neke klinke se svadjaju. ja do garaze gore, cujem ih kako su se pobile :D ja zovem druga umirem od smeha pricam mu kako su se neke 2 klinke pobile.
sedoh ja u auto, krenem da silazim dole iz garaze, kad vidim iza kucice one metalne, leti neka kosa i tasne. ja izadjem napolje mislim se sad cu vas ja odrati obe. i ja njih odvezem i odvojim, one vriste placu haos opsti, "reci joj ! " i slicno :D , kako sam ja malo spustio gard, ova jedna krenula da sevne ovu drugu opet, i posle par minuta nekako ja njih rastavio i otisle one kuci.

onda sam danas kupio brod opet i namestio net opet koji je crkao u subotu kao rezultat groma. i takk.
deder vamo breskvu. sok bre.

Е да сам думро јутрос не бих знао. Проверих и ево издвојих неке моделе...

Мерцедес ставља 7-степени аутоматик у свој ЦЛС и нову М класу, БМЊ у серију 5 и М5 ставља секвенцијални 7-степени аутоматик, а у М3 седмак-аутоматик са два квачила. Волксваген такође ништа не препушта случају па у ГОЛФА :lol: ставља 7 степени аутоматик са два квачила :D

Ово су само неки модели које сам нашао на брзака тј који су ми пали на памет... :)
Našao sam u međuvremenu podatak da i Audi to stavlja, već od A3 pa naviše.

Иначе људи, сретно Нам потписивање споразума са Фијатом! Уложиће 700 милиона еврова наредне две године, капацитет производње ће бити 300 000 комада годишње, а производиће се два потпуно нова Фијатова модела, саопштили су спикери на вестима државне телевизије :)
Minicento i mikrocento..

Pogledajte dobro golf IV. Jel vam je nesto cudno u vezi njega?

p.s. ovaj golf sam i pre slikao Truckeru na pumpi gde smo svracali Alaman, ti i ja...

Jel to bese ona pumpa gde je jedan sendvic 200 dinara????:rtfm::rtfm::rtfm:

Pozdrav svima, dugo me nije bilo, malo sam zapostavio forum i internet zadnjih meseci zbog raznih obaveza, ali mora covek malo i da se odmori, pa reko da vidim sta ima novo na automobilizmu i vidim da je Volvo tema zadnji put bila aktuelna pre 15 dana (bruka za sve Volvase!!)!!!:evil: Sacu to po hitnom postupku da ispravim!!!:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back