Dovla
Elita
- Poruka
- 16.636
Хехе... знао сам да ће вас одушевити 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isao sam, to je neki rezervisan za motorna vozila ili sl. auto-put nije sigurno.Не знам да ли си некада ишао путем Панчево-Београд, али то је пут са по две траке у сваком смеру и између је одвојено заштитном оградом тј пут је као ауто-пут без зауставне траке (говорим о делу који се популарно зове Нови пут)
Isao sam, to je neki rezervisan za motorna vozila ili sl. auto-put nije sigurno.
Ja sam se toga nagledao na bulevaru kod Sajma(dve trake a grad)...jednostavno postoje takvi ljudi, nece da se skloni iako nigde nikog.
Nisam siguran kako se gleda na dve trake i preticanje u gradu i putevima koji nisu auto-put, a bas bi voleo da znam po PSu sta kaze knjiga...

Kad na RTS-u kažu "dobar dan" ja pogledam kroz prozor da proverim - to bar mogu da proverim...

Našao sam u međuvremenu podatak da i Audi to stavlja, već od A3 pa naviše.Е да сам думро јутрос не бих знао. Проверих и ево издвојих неке моделе...
Мерцедес ставља 7-степени аутоматик у свој ЦЛС и нову М класу, БМЊ у серију 5 и М5 ставља секвенцијални 7-степени аутоматик, а у М3 седмак-аутоматик са два квачила. Волксваген такође ништа не препушта случају па у ГОЛФАставља 7 степени аутоматик са два квачила
![]()
Ово су само неки модели које сам нашао на брзака тј који су ми пали на памет...![]()
U ovoj drzavi nemoj neko slucajno da je zlostavljo neki bager - opet ce da nam trebaju...

Minicento i mikrocento..Иначе људи, сретно Нам потписивање споразума са Фијатом! Уложиће 700 милиона еврова наредне две године, капацитет производње ће бити 300 000 комада годишње, а производиће се два потпуно нова Фијатова модела, саопштили су спикери на вестима државне телевизије![]()
Pogledajte dobro golf IV. Jel vam je nesto cudno u vezi njega?
p.s. ovaj golf sam i pre slikao Truckeru na pumpi gde smo svracali Alaman, ti i ja...

Sacu to po hitnom postupku da ispravim!!!
Popunio branik i premestio tablu u sredinu petih vrata ...