Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Званично од јуче, само најмлађа сестра може да иде са мном у ауту на пут дужи од 20км. Нисам хтео синоћ ништа да пишем јер сам био довољно нервозан, али ево сад сам се мало о'ладио... Мајка не долази у обзир јер цвика од вожње кроз БГ па макар то било и ујутру у 4 сата када нема никог на улици и од сваког точка већег од 15'' :roll: Стари не долази у обзир због звоцања за ствари за које је и сам свестан да ни он не би могао да избегне или не уради :| Прва млађа сестра евентуално може доћи у обзир као НЕвозач. Као возач - не хвала... немам живце... мислим она је положила пре 10ак дана и по мојој процени испашће од ње добар возач, али не могу ја да трпим тај прелазни период од почетника до возача... :?

Дај зови ту Катарину да пева крчму у планини :D

A čime će se voziti ostali?
Па реално ја не знам када ћемо следећи пут ићи на неко путовање сви заједно тако да је то једна олакшавајућа околност, а с друге стране хвала Богу има се два аута па полако свако својим :)
Zdravo drugari. :p Vidim da je neko ustao na levu nogu (čitaj Dovla). :lol:
Samo da se javim, pa kasnije možda i svratim. :p
Довла је синоћ легао на леву, а јутрос фино устао и сасвим фино расположен :)

Па реално ја не знам када ћемо следећи пут ићи на неко путовање сви заједно тако да је то једна олакшавајућа околност, а с друге стране хвала Богу има се два аута па полако свако својим :)

Ne fali ti samopouzdanja. Ti vrediš za četvoro ili makar troje, ako izuzmemo najmlađu sestru koja sme da se vozi sa tobom. Mada rekao si 20 km, što znači do mora ne. :lol::heart:

Znas kako je moja sestra mirna kad se vozi samnom... Sedne pozadi i zabulji se u lap-top. I to je to :lol:
Matori odavno nemaju primedbe, cale zna kako vozim kamion tako da mi za auto nikad nista ne prica pa cak i kad svojim ocima vidi kako divljam kroz grad. Keva je cool, njoj je samo bitno da malo otvorim prozor zbog duvana, smeta joj dim. Ja se u tim slucajevima trudim da ne palim.
Devojke su uglavnom "Marlboro, Suzuki..." pa cak i kad se zanosimo po krivinama njima ne spada smesak sa lica.
ALI ! ! I da mi neko nesto prigovara, imam zivce do odredjene mere, posle toga ignorisem koliko mogu, a onda sledi shut-karta napolje.

P.S. Preporucujem svima da u autu imaju cd Jean Michel Jarre - Oxygen, to smiruje svakakve likove - od izbacivaca do pevaljki. Provereno!

slicka0002vd7.jpg

Ode prva ljubav....

A usledilo je:
serbian%20yoga%202.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back