Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја рецимо имам проблем са коленом иначе кад дуго седим или је на неки начин савијено дуже време, међутим у колима НИКАДА нисам имао ни најмањи проблем. Умео сам да одвезем до мора без паузе и да ме не заболи колено. Ја верујем да је главна фора у томе што ја седиште повлачим максимално назад и ноге (нарочито десна која је иначе критична) су ми потпуно исприжене или евентуално минимално савијене тако да заиста никада нисам имаони најмањи проблем...

Osim dupe kad sedim i utrnjivanje noge, nikad me ništa drugo ne boli u životu i to mi je izuzetno drago, s obzirom da imam 35... Mnogo mojih vršnjaka već ima probleme - što sa pritiscima, što sa šuljevima, glavoboljama... Ali ni za mene nikad nije kasno...Lol: - štaviše sve nešto cenim da će mene da stigne onako odjednom, muški i sa kamatom na ove ležerne godine...:lol:
A ovo s vojskom me asociralo...
Krstarica mu dođe k'o kasarna... A mi smo omanji vod, gde je Neša k'o nekakav desetar...:lol:

do 4. juna idem. Rod? mhmh, kako da kazem....forumas? :D
hehehe

ladovina mi je. Sefica je lik likova. Ne dodjem dva dana, mrzi me da ustanem, i nista ... samo pita: gde je Dacha? :D

imam u toj maloj kancelariji dva racunara, sa dobrim netom i stampac... 2.1 zvucnike i svoju muziku, filmove...

dnevno sam tamo prosecno sat/sat i po. Vise mi treba da dodjem do pravnog faxa nego sto ostajem. Bukvalno :D jedino kad idem kolima onda je druga stvar...

Osim dupe kad sedim i utrnjivanje noge, nikad me ništa drugo ne boli u životu i to mi je izuzetno drago, s obzirom da imam 35... Mnogo mojih vršnjaka već ima probleme - što sa pritiscima, što sa šuljevima, glavoboljama... Ali ni za mene nikad nije kasno...Lol: - štaviše sve nešto cenim da će mene da stigne onako odjednom, muški i sa kamatom na ove ležerne godine...:lol:
Krstarica mu dođe k'o kasarna... A mi smo omanji vod, gde je Neša k'o nekakav desetar...:lol:

hahah da, dodje i podeli cuske

Kanda si ti davno u vojsci bio. Desetar vodi odeljenje, a vod već viši činovi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back