gost 80673
Iskusan
- Poruka
- 6.484
Preimenujte temu u: da li vam utrne noga, kada je prekrstite, dok kuckate na forumu?
prekrstas li ti noge dok kuckas na forumu? bar da znam... onako![]()
Kol`ko volim onu stvar,a ti je guzvas.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preimenujte temu u: da li vam utrne noga, kada je prekrstite, dok kuckate na forumu?
prekrstas li ti noge dok kuckas na forumu? bar da znam... onako![]()

Meni da.Preimenujte temu u: da li vam utrne noga, kada je prekrstite, dok kuckate na forumu?
Meni to isto, samo ne od vožnje, nego od sedenja za računarom i uopšte.e, jel boli nekog noga od voznje? mene posle 4 - 5 sati pocne koleno da razvaljuje... stanem negde, proteglim se na minut i mogu opet jos toliko da vozim. ali taj bol... kao da se razdvaja casica, majke mi.

Koji si rod, "redovni pratilac foruma"?eo me sad u vojsci![]()

megan?? sta je to - neki novi parfem?
![]()
Osim dupe kad sedim i utrnjivanje noge, nikad me ništa drugo ne boli u životu i to mi je izuzetno drago, s obzirom da imam 35... Mnogo mojih vršnjaka već ima probleme - što sa pritiscima, što sa šuljevima, glavoboljama... Ali ni za mene nikad nije kasno...Lol: - štaviše sve nešto cenim da će mene da stigne onako odjednom, muški i sa kamatom na ove ležerne godine...
A ovo s vojskom me asociralo...
Krstarica mu dođe k'o kasarna... A mi smo omanji vod, gde je Neša k'o nekakav desetar...![]()
drugo ime za cijanid.
vidis ga, i nema te![]()

da, nema te zato sto pushi kao furuna!
ljudi pale maglenke iza tih francuskih igrackica![]()
Koliko znam, ono ''I'' je višak.Mercedes - benz je nekad pravio motore 250TDI
Kanda si ti davno u vojsci bio. Desetar vodi odeljenje, a vod već viši činovi.Osim dupe kad sedim i utrnjivanje noge, nikad me ništa drugo ne boli u životu i to mi je izuzetno drago, s obzirom da imam 35... Mnogo mojih vršnjaka već ima probleme - što sa pritiscima, što sa šuljevima, glavoboljama... Ali ni za mene nikad nije kasno...Lol: - štaviše sve nešto cenim da će mene da stigne onako odjednom, muški i sa kamatom na ove ležerne godine...
A ovo s vojskom me asociralo...
Krstarica mu dođe k'o kasarna... A mi smo omanji vod, gde je Neša k'o nekakav desetar...![]()
Koliko znam, ono ''I'' je višak.