Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
lgh (5).gif

krenem ja u voznju kroz grad sa devojkom, znate ono, siber otvoren, maksimum III brzina, neka muzika eto po njenoj zelji :D hehe, slagah.....i dva pacova na mixeru iza mene i divljaju i koce ko besni i na jedan tocak i ja ukocim crveno bilo i zamalo se zakuca u mene lik. I prodje me on i ja mu sviram i blicam i pocnem da ga jurim i preko trotoara bezi i ja za njim,naravno ulicom, i pobeze mi na sledeci semafor presao na crveno....ih reko sto ne prodje trucker sa volvom 80km/h da ga ufleka....

Еее, 'ајмо редом :)

Прво када сањам ауто то је углавном неко супер путовање кул вожња и екстра дружење...

Друго, ситуација од синоћ... седе неки моји другари из средње који су се возили са мном углавном у четвртој години тј у доба када сам отприлике тек положио, затим неки ортаци са факса који се ето с времена на време возе са мном и једна другарица која је ван оба друштва... и сад креће прича... први и други тим ме оцрнише најгоре како сам ненормалан како сам не знам ни ја шта све радио како блесаво возим и напунише уста причама и догодовштинама са цесте... и наравно сви задовољни јер су се сложили :D међутим, ту улеће ова другарица која је ван ова два тима и коментарише нешто као зашто они тако причају о мени кад ја никад не прелазим 60-70 и на ауто путу (кроз град од Аутокоманде до НБГ-а) не идем преко 80, и како баш фино и културно возим и како сам ја добар пример :lol: наравно, ови осуше паљбу по њој како она нема појма, како се она никада није возила са мном и како је можда возила само једном са мном када је била гужва, али у њену причу да се возила са мном бар 20-30 пута и то и кроз гужву и кроз чист пут и да НИКАДА нисам прешао 80км/х, није било теорије да поверују...

Ја ту мало размислим и сконтам да то стварно јесте било тако јер кад год се возим с њом имамо шта да причамо и онда возим баш полако јер нам је то отприлике једина прилика да се испричамо насамо тако да испаде као да је она с Марса пала :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back