Kod "16 Ventila" - šoferska kafana!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I vole nas iz Srbije to je cudo! Vole da im dodje moravac vise nego leba da jedu :)
pogresno si ti to svatio. one vole sve koji nisu novosadjani. Jos ako je neki crnogorac ili hercegovac - nesto iz tog pobrdja tamo e onda lude. ma neka je glup ko tocilo, neka ima facu kao da udise isparenja, nek ima klempave usi... ali kada progoVOri onim naGLASkom e onda ih obraraju s nogu :otkacio:

a sta mi novosadjani? mi smo lepi kulturni cisti sta cemo im mi :cool:

ista prica je u evropi samo sto umesto brdjana vole crnce, turke, arape... sve osim standardnih belaca...

Ма јесте сад 70:1... дајте људи мало реалности... било је 5:1 пре пар година по званичном попису становника, а колико сам чуо сада има и мање управо из овог разлога што Oggy рече... да ли сте свесни шта значи и 5:1, а не 20:1... 5:1 значи да на свакој журци где је капацитет 120 места има 100 девојака и 20 мушкараца :eek: то значи да у сваком разреду од 30 ученика има 5 мушкараца и 25 девојака... али пазите... на СВАКОЈ журци и у СВАКОМ разреду... ;)

stadiontamajdan1978-1.jpg

Ма јесте сад 70:1... дајте људи мало реалности... било је 5:1 пре пар година по званичном попису становника, а колико сам чуо сада има и мање управо из овог разлога што Oggy рече... да ли сте свесни шта значи и 5:1, а не 20:1... 5:1 значи да на свакој журци где је капацитет 120 места има 100 девојака и 20 мушкараца :eek: то значи да у сваком разреду од 30 ученика има 5 мушкараца и 25 девојака... али пазите... на СВАКОЈ журци и у СВАКОМ разреду... ;)

Vlado nije bilo zvaničnog popisa muslimani se bune. Ima dosta djevojaka to je istina, ranije se pričalo sedam na jedan, a to je više bilo ono iz jutarnjih izvještaja na radiju koliko je beba rođeno. Znači nije tačno ili je mene neko ojadio za mojih 6 komada.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back