Koalicija Srs,Sps i Dss spas u zadnji čas

НОкри, па где си ти лепи? Јел ти прешао ЛДП целзијус

Evo me bash se vratio sa izborne jedinice. Brojao glasove
3.gif

Tako da LDP sigurno prelazi celzijus. :D:mrgreen::grin:

A sta tvoji kradikali kazu? Nesto malo glasova... ocekivali vise vidim...

isto sranje drugo pakovanje,gledaj nasu pobedu i placi

burazeru vi ste porazeni ovde.

cini ti se da si pobedio al svi zajedno drugi kad se skupe ima ih vise nego vas.

jedino kako moze da izadjete kao pobednici iz ove price jeste da formirate vladu sa SPS-om al i opet ste tu porazeni jer dobijate kratkorocno, formirate vladu al dugorocno gubite jer cete morati i vi i SPS u tom slucaju da pojedete sve one fekalije sto ste izbacili u ovoj kampanji. A za mene ne bi bilo veceg zadovoljstva nego da gledam kako to radite.

ja bi iskreno voleo da se formira koalicija DS - SPS . To bi bila jedno vrlo protivprirodna koalicija na ivici protivprirodnog bluda a SPS bi se raspao iznutra jer kako ti prosecnom SPS biracu od 50-70 godina da objasnis da je njegova stranka u koaliciji sa onim ko ijh je smenio sa vlasti, proterao sa funkcija i uhapsio im pola stranke? Kako? Nikako

Pa ja imam samo jednog druga koji je za SPS a da je mladji od 40 godina i on vise mrzi Tadica nego kompletan SRS zajedno .

Znaci SPS moze da formira koaliciju sa DS-om al ce tako da propadne i biraci SPS-a ce ili dici bunt unutar stranke ili ce se ta stranka raspasti. Veliki broj poslanika ce sigurno otkazati poverenje.

Sve u svemu najveci pobednik ovih izbora jeste SRS i ako je osvojila manje glasova nego sto se ocekivalo.

Zasto?

Zato sto je po prvi put posle 2000te SRS postala nekom prihvatljiv koalicioni partner a to je DSS . Da DSS nie propustio par zicera kao ono sa FIAT-om sto je odradio Bubalo a rezultate mu pokupili Tadic i Dinkic , i podela onih akcija sada bi smo imali komotnu vecinu SRS-DSS-NS . No sad sta je tu je teraj dalje bitno je SRS vise nije sama i da cemo na sledecim izborima ili na ovim sigurno imati vladu SRS-DSS-NS i da cemo se zajedno uvek vrteti na nekih 40-60% podrske gradjana.

ja bi iskreno voleo da se formira koalicija DS - SPS ..

Ti bi volio... Daj ne budi bre žalostan. Smiješan svejedno jesi ali nemoj biti žalostan...

Znaci SPS moze da formira koaliciju sa DS-om al ce tako da propadne i biraci SPS-a ce ili dici bunt unutar stranke ili ce se ta stranka raspasti. Veliki broj poslanika ce sigurno otkazati poverenje...

Bojim se da ćeš se ti raspast unutar samog sebe od tuge i bola...

Sve u svemu najveci pobednik ovih izbora jeste SRS i ako je osvojila manje glasova nego sto se ocekivalo.
.

Samo se tješi... Popij jedan bensedin, biće tio lakše :D

ja bi iskreno voleo da se formira koalicija DS - SPS . To bi bila jedno vrlo protivprirodna koalicija na ivici protivprirodnog bluda a SPS bi se raspao iznutra jer kako ti prosecnom SPS biracu od 50-70 godina da objasnis da je njegova stranka u koaliciji sa onim ko ijh je smenio sa vlasti, proterao sa funkcija i uhapsio im pola stranke? Kako? Nikako

Pa ja imam samo jednog druga koji je za SPS a da je mladji od 40 godina i on vise mrzi Tadica nego kompletan SRS zajedno .

Znaci SPS moze da formira koaliciju sa DS-om al ce tako da propadne i biraci SPS-a ce ili dici bunt unutar stranke ili ce se ta stranka raspasti. Veliki broj poslanika ce sigurno otkazati poverenje.

Zasto?

Zato sto je po prvi put posle 2000te SRS postala nekom prihvatljiv koalicioni partner a to je DSS . Da DSS nie propustio par zicera kao ono sa FIAT-om sto je odradio Bubalo a rezultate mu pokupili Tadic i Dinkic , i podela onih akcija sada bi smo imali komotnu vecinu SRS-DSS-NS . No sad sta je tu je teraj dalje bitno je SRS vise nije sama i da cemo na sledecim izborima ili na ovim sigurno imati vladu SRS-DSS-NS i da cemo se zajedno uvek vrteti na nekih 40-60% podrske gradjana.

ako sps udje sa ds-ima da im udjem u stab i da im rsum napravim

Ova politička kombinacija je dobitna za Srbiju,zato što nemate alternative Europa če nastaviti komadati Srbiju dok je ne pretvori u Srbiju prema Titovoj matrici iz ustava 1974.:rtfm:

Da te pocetim taj tvoj SPS je nastao od tog Tita...

Rusi podrzavaju vladu DSS-DS... Nista od te tvoje vlade... SPS I SRS nikada nece ponovo vladati Srbijom!

I ne lupetaj vise... Spanija i Gracka su u EU! Hoces da kazes da i oni komadaju Srbiju..
Sve ovo sto si napisao je u tvojoj masti...
Zar ti nije palo na pamet da gresis???

Mislim pazi sta pises... Srbiji je mesto u EU!

ZA MAJKU SRBIJU!

Poslednja izmena:
dacic da ide sa onima koji su uhapsili predsednika njegove stranke? nema sanse

on moze i da ode al u tom slucaju dolazi do raspada SPS-a i Dacic ce biti iskljucen iz stranke i zavrsice kao bivsi DS-ov SPS-ovac Bane Ivkovic.

E sad Dacic treba da pogleda malo unazad i da se zapita dal zeli da bude vlast 4 godine ili da zavrsi kao Bane Ivkovic i njegov SPS...

Ko je ono rekao:" S.Milosevic i njegova vestica su najvece zlo u istoriji Srpskog naroda. I kada mi kazemo da NIKADA necemo sa njima u vladu,to znaci NIKADA. Kada se spomene stranka koja se drzi svojih principa i date reci,narod uvek prvo pomisli na nas."

To su oni koji su prvo skupljali dobrovoljce da idu da ratuju protiv Sadama,a posle za 2 000 000 $ postali njegovi najveci prijatelji.

Back