Koalicija Šešelj - Dačić - Tadić.

Види, ми макар кажемо да немамо ништа против сарадње са свима, али смо генерално за Србију у којој ћемо имати два блока. И ми нисмо искључиви људи, као ови манијаци у СРС. А они данас тако слатко сарађују са Тадићем да је милина гледати ту љубавну идилу. То је оно што је запањујуће, Просто, таква перверзија се ни у порнићу не затиче.

Него шта него је ширимо. Народ мора да зна све о коалицији ДС и СРС. Само још чекамо декларацију о помирењу да саставите.
"Црвена вештица". тре ово, оно па ушао у коалицију са Слобом и "Црвеном вештицом"
То је био шок те 1997 године!

"Црвена вештица". тре ово, оно па ушао у коалицију са Слобом и "Црвеном вештицом"
То је био шок те 1997 године!

A ipak si ga glasao do skoro.

Nije problem, promijenio si mišljenje, više ne voliš Šešelja, mimoišli ste se u političkim stavovima, ali pričati ovako nešto i pozivajući se na 1997 godinu, kada si bio njegov vatreni obožavalac...

zakletvaws9.jpg

Па како си онда уз СРС??? Они прво куну све које причају са Тадићем, па онда они сарађују са истим. Која је ту логика, осим ако нису лудаци и преваранти?
Nemoj da brkas babe i zabe.....................oni ne kunu nikoga zato sto samo prica s nekim,nego zato sto izdaje drzavu....................a kad Toma promeni svoju politiku,i uz to nagovestava koaliciju sa demokratama,ili kad radikali nece da blokiraju sednice uz sitne ustupke,to nije isto

Ja bi pre rek'o da će koalicija da bude DS-SNS a vas će čiča Toma da nagradi za ovo što radite boravkom od 7 dana u svojoj kolibi.
Тома и бајадера још мало глуме опозицију али све је већ јасно да ће на парламентарним изборима у коалицију са ДС. СНС=жута филијала.

Тома и бајадера још мало глуме опозицију али све је већ јасно да ће на парламентарним изборима у коалицију са ДС. СНС=жута филијала.

Ajde za dogovor DS-a i SPS-a je narod progutao a i jedino rešenje da se formira vlada koju je želeo DS, ali da se ugura i SNS to je želja moćnika koji su finansijeri Nikolića.Koliko traje kampanja u javnosti da je to ispravna mogućnost i da će doprineti stabilizaciji politike u Srbiji.
Ako već mora da se bira,bolje i izbori nego Nikolić i Vučić u vlasti bez ikakvog truda.

Back