KOALICIJA OKO SPS-A: POČINJU RAZGOVORI SA DS-OM

Stvarno jeste za smejanje. Toliko su se jadni napinjali da skinu SPS sa vlasti pa cak mnogi agitovali da se zabrani SPS a sada ih mole da udju u vladu sa njima. :D:D

Koliko vidim, DS to bar radi sa stilom, a DSS i SRS se najgore uvlace u dupe socijalistima, ali ni oni uh nece, samo jos traze nacin da ih otkace. Ja mislim da je DSS tu napravio katasrofalnu racunicu, bacajuci sve karte na Kosovo, a sad bi sve dali da su na Dacicevom mestu. Nisu vise ni jezicak na vagi. Bye, bye... Srecan im put u istoriju. :banovati:

A sada malo o Beogradu...
Potpredsedik Demokratske stranke Srbije Borko Ilić kazao je za "Večernje novosti" da pregovori na republičkom nivou stoje više od nedelju dana i dodao da ga "ne bi čudilo da bude srušen" već postignut dogovor sa SPS-om u Beogradu.
http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=100893

Nista od Vucicevih milijarda i miliona investicija, obdanista i ostalih cuda....:hahaha:
Kad je bal, nek je sa muzikom....:mrgreen:

Koliko vidim, DS to bar radi sa stilom, a DSS i SRS se najgore uvlace u dupe socijalistima, ali ni oni uh nece, samo jos traze nacin da ih otkace. Ja mislim da je DSS tu napravio katasrofalnu racunicu, bacajuci sve karte na Kosovo, a sad bi sve dali da su na Dacicevom mestu. Nisu vise ni jezicak na vagi. Bye, bye... Srecan im put u istoriju. :banovati:
Da. DS se uvlaci socijalistima u dupe sa stilom. Kako su se to SRS i DSS uvlacili u dupe socijalistima?

DraGo70[/COLOR:
A koji si ti onda???

Ja tad setao, i bio 5. oktobra, i uvek me zuti zajebali... :evil::evil::evil::evil:

SPS-ZES= Žaba i škorpija

Žaba i škorpija Zamoli, dakle, škorpija žabu da je prenese preko reke. Žaba odbija: neću, ubošćeš me! Ma kakvi, veli škorpija, pa nisam blesava, obe bismo potonule! Žaba zaključi da to ima rezona i pristade, škorpija joj se pope na leđa, i one zaploviše ka drugoj obali. I taman kad je sve trebalo da se završi u najboljem redu, kad se druga obala već jasno nazirala, škorpija ipak ubode žabu, i obe krenuše da tonu.

Nisam ja pravio sliku.

Back