Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
Ma banuj i mene. Sve banuj.![]()
Jadni vi, svi banovani.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma banuj i mene. Sve banuj.![]()

Jadni vi, svi banovani.Stvarno su ovi moderatori nevaspitani. Banuju vas, a vi tako kulturno diskutujete. Stvarno ne znam šta im je.
![]()
To sto si citirala ja nisam nikada napisao.![]()
Stvarno jeste za smejanje. Toliko su se jadni napinjali da skinu SPS sa vlasti pa cak mnogi agitovali da se zabrani SPS a sada ih mole da udju u vladu sa njima.![]()

jao odlucili da zakljuce pregovore sa narodnjacima i zapocnu sa demokratama,a sta su to pa radili prethodnih mesec dana![]()

http://www.mtsmondo.com/news/vesti/text.php?vest=100893Potpredsedik Demokratske stranke Srbije Borko Ilić kazao je za "Večernje novosti" da pregovori na republičkom nivou stoje više od nedelju dana i dodao da ga "ne bi čudilo da bude srušen" već postignut dogovor sa SPS-om u Beogradu.

Koliko vidim, DS to bar radi sa stilom, a DSS i SRS se najgore uvlace u dupe socijalistima:
To si ti mozda sanjala, DSS i SRS su prekinuli razgovore sa socijalistima a ne obrnuto.

Da. DS se uvlaci socijalistima u dupe sa stilom. Kako su se to SRS i DSS uvlacili u dupe socijalistima?Koliko vidim, DS to bar radi sa stilom, a DSS i SRS se najgore uvlace u dupe socijalistima, ali ni oni uh nece, samo jos traze nacin da ih otkace. Ja mislim da je DSS tu napravio katasrofalnu racunicu, bacajuci sve karte na Kosovo, a sad bi sve dali da su na Dacicevom mestu. Nisu vise ni jezicak na vagi. Bye, bye... Srecan im put u istoriju.![]()
Vi vec jeste.
Ostvario se konacno Djindjicev dogovor sa Slobom iz 96-e, kad je isao na kanabe, dok smo mi setali!!!![]()

DraGo70[/COLOR:A koji si ti onda???

SPS-ZES= Žaba i škorpija
Žaba i škorpija Zamoli, dakle, škorpija žabu da je prenese preko reke. Žaba odbija: neću, ubošćeš me! Ma kakvi, veli škorpija, pa nisam blesava, obe bismo potonule! Žaba zaključi da to ima rezona i pristade, škorpija joj se pope na leđa, i one zaploviše ka drugoj obali. I taman kad je sve trebalo da se završi u najboljem redu, kad se druga obala već jasno nazirala, škorpija ipak ubode žabu, i obe krenuše da tonu.
Ja tad setao, i bio 5. oktobra, i uvek me zuti zajebali...
Nisam ja pravio sliku.
Ja tad setao, i bio 5. oktobra, i uvek me zuti zajebali...
Nisam ja pravio sliku.

Videces...Pa ti si postovao sliku, a i napisao si "Kada mi sledeće godine dođemo na vlast je....mo vam ma....u..." pa me baš interesuje "Koji će to sledeće godine doći na vlast"![]()

Videces...![]()