Koalicija Dveri i Zavetnika prestala da postoji

dlugomir

stari roker
Moderator
Poruka
208.530

Koalicija Dveri i Zavetnika prestala da postoji: Nema više Nacionalnog okupljanja​

Koalicija Nacionalno okupljanje, koju su činili pokret Dveri i stranka Zavetnici, prestaje da postoji, a njeni članovi nastupaće samostalno, saopštile su danas Dveri.
nacio_okupljanje.jpg


"Srpski intelektualci koji su u izbornoj kampanji dali načelnu i programsku podršku Nacionalnom okupljanju, od momenta gašenja Nacionalnog okupljanja ne stoje više iza izjava pojedinih stranaka članica bivše koalicije", stoji u saopštenju.
Ta lista na parlamentarnim izborima 17. decembra osvojila je 2,76 odsto glasova i nije prešla cenzus.
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...postoji-Nema-vise-Nacionalnog-okupljanja.html

Bogami baš brz rastanak. Kao da su jedva čekali. Kakva je budućnost ove dve stranke? Ko će proći bolje na sledećim izborima?
Koliko ima istine u tome da je muž Milice Stamenkovski minirao šire okupljanje nacionalnih stranakai i zašto je to učinio ako je to zaista tako?
 
Zavetnici mislim da su zavrsili pravu opozicionu karijeru, sad mogu samo da traze prijem na SNS listu sledeci put, poput Stamatovica i slicnih likova.

Sto se tice saradnje sa Nadom, Bosko je u poslednjih nekoliko obracanja bio vrlo kivan na Jovanovica, i porucio je novom rukovodstvu da ne prihvata da ide sa njim. Tako da mislim da je koalicija Dveri, Narodne i DJB (bez Tadica i "nestalih beba") poslednja nada za slamku spasa za sve njih.
 

Back
Top