Interesuje me da li neko radi sa prestashopom - softverom za online prodavnice.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zanima me kako da promenim strukturu templejta, recimo da ubacim jos jedan slajder (kao slajder za home page), onda da slajder prosirim preko celog ekrana, a tek ispod njega da se formira tri kolone i slicno. Pretpostavljam da negde mora da se definise generana struktura strane... ja tek pocinjem da ucim prestashop, pa jos nemam celovitu sliku, kako tome treba pristupiti sistematicno, da ne lutam ... ako moze mao saveta...
Hvala,Angel, a da li je dovoljno da se menja samo u css fajlovima ili treba i u .tpl ili negde drugde?
ili root:// img 

Kako da pocnem, ako menjam default temu, ja bih hteo da menjam redom red po red (tj objekat po objekat) na temi, ali kojim redom da idem, kad uocim objekat na ekranu ciju poziciju hocu da menjam, gde da nadjem kako se on zove, da bih nasao njegov css? Sem toga zbunjuje me i sto on ima predodredjena mesta za neke modue, a neki su "nepomerljivi", Da li to znaci da se ne mogu uopste izmeniti, tj. da li ja mogu potpuno da izmenim dizajn teme kako zelim ili ne? Jos mi je sve zbrkano, prvi put se srecem sa prestashopom...