- Poruka
- 95.685
Eastman gitare (kineske!) su jedne od najboljih u svetu. Nisu ni jeftine, a da se prave negde na zapadu bile bi najmanje 5 puta skulje. Sve su ručni rad.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Гибсон је некада имао поуздан квалитет, данас је постао више ко фендер и зависи на шта налетиш у радњи. И даље су ми до јаја скупљи модели Гибсона, а што се нових Фендера тиче само кастом шопови ваљају и то не сви...Кинези , Кореанци итд праве све боље гитаре и дефинитивно дају већи квалитет за уложени новац код средњих класа гитара...kad sam već kod Istman (Eastman) gitara, ovakvu sam imao i pouzdano tvrdim da je BOLJA od Gibson ES-335 koji je tri puta skuplji
Pogledajte prilog 921620
Taj Eastman se prodaje za $1000 nov a Gibson je $3000 (to za "običan" model)
Pogledajte prilog 921624
Ovaj crveni Gibson je recimo $3.700
Jednom sam u radnji probao telekastere, od Skvajera do Kastm Šop i tri su mi se svidela: Squier Classic Vibe ($350), Fender Deluxe ($1400) i Fender Custom Shop ($1,900). Znači, meni je Squier bio bolji od Fender MIM ($600) i Fendera Standard USA ($1000). Cene su otprilične i od pre nekoliko godina, ali to je bio otprilike odnos.Гибсон је некада имао поуздан квалитет, данас је постао више ко фендер и зависи на шта налетиш у радњи. И даље су ми до јаја скупљи модели Гибсона, а што се нових Фендера тиче само кастом шопови ваљају и то не сви...Кинези , Кореанци итд праве све боље гитаре и дефинитивно дају већи квалитет за уложени новац код средњих класа гитара...
Што, јел ти смета?Зашто је наслов теме ћирилицом написан![]()
Таман посла.Снажно лајкујем.Што, јел ти смета?
Писао сам ћирилицом неко време али због лошег алгоритма за претраге (у међувремену поправљено) сам прешао на латиницу. Овај насло сам остави у оригиналуТаман посла.Снажно лајкујем.
Мито Србине!!!Писао сам ћирилицом неко време али због лошег алгоритма за претраге (у међувремену поправљено) сам прешао на латиницу. Овај насло сам остави у оригиналу
кажиЗнаш како иде наставак?![]()
Не могу,стидим се.
добро, ко да си реклаНе могу,стидим се.![]()
Други пут.Направићу транспарент.добро, ко да си рекла![]()