Ko voli gitare?

Eastman gitare (kineske!) su jedne od najboljih u svetu. Nisu ni jeftine, a da se prave negde na zapadu bile bi najmanje 5 puta skulje. Sve su ručni rad.
GOOD-Eastman-1-1200x500.jpg

kad sam već kod Istman (Eastman) gitara, ovakvu sam imao i pouzdano tvrdim da je BOLJA od Gibson ES-335 koji je tri puta skuplji

DSC_0006__67912.1611870808.jpg

Taj Eastman se prodaje za $1000 nov a Gibson je $3000 (to za "običan" model)

es-335.jpg

Ovaj crveni Gibson je recimo $3.700

kad sam već kod Istman (Eastman) gitara, ovakvu sam imao i pouzdano tvrdim da je BOLJA od Gibson ES-335 koji je tri puta skuplji

Pogledajte prilog 921620
Taj Eastman se prodaje za $1000 nov a Gibson je $3000 (to za "običan" model)

Pogledajte prilog 921624
Ovaj crveni Gibson je recimo $3.700
Гибсон је некада имао поуздан квалитет, данас је постао више ко фендер и зависи на шта налетиш у радњи. И даље су ми до јаја скупљи модели Гибсона, а што се нових Фендера тиче само кастом шопови ваљају и то не сви...Кинези , Кореанци итд праве све боље гитаре и дефинитивно дају већи квалитет за уложени новац код средњих класа гитара...

Гибсон је некада имао поуздан квалитет, данас је постао више ко фендер и зависи на шта налетиш у радњи. И даље су ми до јаја скупљи модели Гибсона, а што се нових Фендера тиче само кастом шопови ваљају и то не сви...Кинези , Кореанци итд праве све боље гитаре и дефинитивно дају већи квалитет за уложени новац код средњих класа гитара...
Jednom sam u radnji probao telekastere, od Skvajera do Kastm Šop i tri su mi se svidela: Squier Classic Vibe ($350), Fender Deluxe ($1400) i Fender Custom Shop ($1,900). Znači, meni je Squier bio bolji od Fender MIM ($600) i Fendera Standard USA ($1000). Cene su otprilične i od pre nekoliko godina, ali to je bio otprilike odnos.
Gibson me je generalno prilično razočarao. Preskup je za ono što nudi u poredjenju sa konkurencijom. Razne sam svirao i imam nekoliko tako da pričam iz iskustva.

Таман посла.Снажно лајкујем.
Писао сам ћирилицом неко време али због лошег алгоритма за претраге (у међувремену поправљено) сам прешао на латиницу. Овај насло сам остави у оригиналу

Back