gost 333986
Legenda
- Poruka
- 58.055

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar zvuk i dizajn.Schecter PT Fastback![]()
Mogu da ti pomognem oko blokade.Не знам дал би дао толко за нову. Јесте америчка фирма али није прављено у америци. Имам менталну блокаду да платим кад није "оригинал".
а не, немам проблем са брендом. Само нећу да платим ако мислим да не треба. Дуго сам се опирао оригинал Фендеру и Гибсону из истих разлога. Прецењени.Mogu da ti pomognem oko blokade.
Ta mentalna blokada je efekat holivudskih filmova koji su stvorili stereotipe. Zato npr. Japanci neće ništa srpsko da kupe sem ćevapa.
Misliš zato što je prava cena izrade manja ili što misliš da je kvalitet slabiji u odnosu na američki?а не, немам проблем са брендом. Само нећу да платим ако мислим да не треба. Дуго сам се опирао оригинал Фендеру и Гибсону из истих разлога. Прецењени.
првенствено зато што је цена израде мања. Не дам алавима да ме рабе, осим ако ме не погоде у срце са нечим.Misliš zato što je prava cena izrade manja ili što misliš da je kvalitet slabiji u odnosu na američki?
Slažem se, ali ako ima dobar zvuk onda su vizuelni detalji u drugom planu.првенствено зато што је цена израде мања. Не дам алавима да ме рабе, осим ако ме не погоде у срце са нечим.
Квалит исто можемо да расправљамо. Главна разлика је у завршници. Како визуалној тако и практичној у виду подешавање гитаре, пицањење детаља и то. Ако знаш око гитара, можеш и сам и да уштедиш брдо пара.
Гибсон баш и не може да спусти цену обзиром да праве гитаре у америци. Тамо је све скупо. Немети и расходи су огромни. Они су велика фирма са репутацијом са којом не могу да се зезају. Зато су пазарили Епифон. Фендер је укапирао фору, па су почели да праве ван земље, а када ни то није било доста, убацили су Сквајер за сиротињу.Slažem se, ali ako ima dobar zvuk onda su vizuelni detalji u drugom planu.
Jeste cena malo prenapumpana za taj brend.
Gibson je tako propao, nije hteo da spusti cenu, a dobre i jeftinije gitare su ga uništile.
Ko ne proizvodi u Kini taj je osuđen na propast.Гибсон баш и не може да спусти цену обзиром да праве гитаре у америци. Тамо је све скупо. Немети и расходи су огромни. Они су велика фирма са репутацијом са којом не могу да се зезају. Зато су пазарили Епифон. Фендер је укапирао фору, па су почели да праве ван земље, а када ни то није било доста, убацили су Сквајер за сиротињу.
што се тиче масовне производње. Али и даље има залуђеника који пуцају ненормалне паре на америчко ово или оно. Негде сам гледао да Гибсон и даље прави добре паре на Лес Пола.Ko ne proizvodi u Kini taj je osuđen na propast.
Nije ni prestajao da ih pravi, Les Paul i Stratocaster su alfa i omega el. gitara i to neće skoro da se promeni, ali su u dugovima do guše. Morali su da prodaju Cakewalk koji su kupili ranije i neke druge stvari.што се тиче масовне производње. Али и даље има залуђеника који пуцају ненормалне паре на америчко ово или оно. Негде сам гледао да Гибсон и даље прави добре паре на Лес Пола.
Ovu kao da je Pikaso pravio.Jens Ritter![]()
не путујем пуно али али би ово могло да послужи за прву помоћ ако одеш негде на дуже. Иначе не волим гитаре које не личе на гитаре.Ovo nije gitara, ovo je špijunski gadget.
Nije za prvu pomoć, gitara ima pun zvuk, nije zezalica.не путујем пуно али али би ово могло да послужи за прву помоћ ако одеш негде на дуже. Иначе не волим гитаре које не личе на гитаре.
има али је фејк за мене. Ко да водиш љубав са лутком на пумпање.Nije za prvu pomoć, gitara ima pun zvuk, nije zezalica.
Izgleda ko da je iz torbe Sport Bilija.
Ne bih znao, nisam probao.има али је фејк за мене. Ко да водиш љубав са лутком на пумпање.
прво или друго?Ne bih znao, nisam probao.![]()
Drugo.прво или друго?
не чуди. Види на шта личе. "То само мајка може да воли."Gibson je imao dosta promasaja a pravi se u USa, a sada masina napravi svaku gitaru savrseno za 600-900 dolaresa,
ko hoce da plati brend i slavu plati vise......
Pogledajte prilog 670865