KO VLADA SVETOM?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Illuminati, ajde molimte objasni kakve veze ima lucifer sa Annunakima? Sta on predstavlja u celoj toj prici? Sta te tera da pises sve ove stvari koje pises, da delis sa drugim ljudima, kad tajne organizacije postoje da bi bile tajne i da bi bile podeljene sa malim brojem ljudi? Mislim, ne smeta meni, pisi sta hoces, ali me zanima odakle ti zelja da sve to podelis sa nama?

Мањак лекова? :D

Што, јел те нервира што те стално подсећам на њих? :)

Mene ne može niko da nervira, ali glupo ti je da nabijaš broj poruka tako što ćeš stalno pisati te gluposti. Tome uopšte nije mesto na forumu. Ako hoćeš da mi kažeš nešto - imaš pp. Kad god neko od vas bude pomenuo lekove ili psihijatriju - ja ću mu ponuditi onaj link. A moderator neka vidi ko prvi izaziva.

Пробај да га подсећаш бар на 12 сати...:lol: иначе не вреди...

Ма видиш да ме ништа не слуша... отео се контроли :D

Mene ne može niko da nervira, ali glupo ti je da nabijaš broj poruka tako što ćeš stalno pisati te gluposti. Tome uopšte nije mesto na forumu. Ako hoćeš da mi kažeš nešto - imaš pp. Kad god neko od vas bude pomenuo lekove ili psihijatriju - ja ću mu ponuditi onaj link. A moderator neka vidi ko prvi izaziva.

Е ако ми ти са својих, сада 1.493 порука пребацујеш нешто по питању мојих, онда сам ја пресрећан... :D

А сад смо се дотакли и психијатрије? А ја мислио на лекове за желудац... но лепо је да си нам рекао које пијеш :D:D:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back