Svabov
Buduća legenda
- Poruka
- 25.291
Zato su deca nevaspitana, jer majke rade i nemaju vremena za njih.
Ma nemoj mi reci

VIdis, vecina nasih majki RADE, a dobro smo vaspitani.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato su deca nevaspitana, jer majke rade i nemaju vremena za njih.
Pa ti nemoj da radis.Ovi gore pomenuti,što vladaju svetom,i hoće da se prezadužimo i da radimo,radimo....nema ništa od porodice,od druženja,od........
Hvala prijatelju za link.
P.S
Ne ulazi u razgovor sa dupeglavcima,ne vredi.![]()
Још једно хвала за линк.
Савет за поступање према дупеглавцима је на месту али Човек по некад не може да одоли.
Pa ti nemoj da radis.
Ko te tera?
Nemoj samo da posle kukas kako nemas leba da jedes.
Одлично, хвала - не обраћај пажњу на мишеве...хихииииииииииии.........
Koji spam,covek odgovara na temu ko vlada svetom,a ti navedi sta nije tacno od ovih tekstovaMože li moderator da sankcioniše ovaj spam na temi ?
Jedina greska postavljaca ovih tekstova je upravo svrha.Za takve kao ti nema i nece biti ni u cemu svrhe.Moze covek i da ti nacrta,nema svrhe@drbob
Koja je svrha ovih copy/paste tekstova ? Želiš da ukažeš na nešto ?
Miroljub Petrovic je jedan poremecen covek koji nema nikakvog osecaja za logiku, nauku ili moral. Prema tome citanje njegovih knjiga smatram sektasenjem.
Mozda bi trebalo da se polemishe malo o tome sta je Svet . Da li se misli na Svet kao casopis , ili na Svet
u smislu kao npr brdo sveta kad je guzva , ili se misli na planetu Zemlju ili cak na celokupni Univerzum.
Ukoliko se misli na Univerzum , Filaret & Amfilohije feat. Vjerica ce sigurno osporiti ovu knjigu.
Zato što sam se uverio da Bog postoji!Kako znaš da je baš tvoj put ispravan ?
Tacno je da je vecina Nemanjica verovala u Boga, ali hajde da neke njihove postupke preispitamo. Na primer, da li je moralno to sto je Milutin oslepeo svog sina Stefana Decanskog, ili sto ga je ubio njegov sin Stefan Dusan? Da li je moralno to sto je Milutin zarobio sina svoga rodjenog brata Dragutina? Da li je moralno to sto je sam Stefan Nemanja proterao svoju rodjenu bracu iz Srbije? Da li su moralne sve zenidbe Nemanjica i njihove akcije u politici uopste? Za mene to sve bas i nije moralno, sve su ove stvari posledica politike, dakle interesa. Zato je Srbija tada bila jaka, a ne zato sto je bilo moralnih kraljeva.
Miroljub Petrovic je jedan poremecen covek koji nema nikakvog osecaja za logiku, nauku ili moral. Prema tome citanje njegovih knjiga smatram sektasenjem.
A joj Miroljube, ti li si?
Mislim ono, sta ce ti obrazovanje, sta ima da putujes ko neke nesrecnice, da gledas Pariz, da gledas Milano....strasno......
@Draženka
Kreacionista, još jedan u rangu poput one šašave ministarke što htede Darvina da izbaci. Mentol do mentola![]()
To pričaju oni koji su čitav život radili na blaćenju svega Svetog u Srbiji, za to što si naveo, ne postoje dokazi, to je mogla biti priča u nekom od lokalnih tabloida, nažalost ona je ušla čak i u naše udžbenike, i to nije slučajno...
Au covece, pa sta pricas, kakvo blacenje, kakvi tablodi, da Nemanjici nisu u miru jedan drugom predavali presto? Kakva gomila gluposti...
uzmi malo Corovica pa procitaj nesto o istoriji svog naroda mada bi za tebe i udzbenik za 6. osnovne bio dovoljan .Dobro navedi mi izvore toga što pričaš, ako misliš da ja lažem...
To što ljudi poveruju u nešto pre nego što provere to je druga stvar...
uzmi malo Corovica pa procitaj nesto o istoriji svog naroda mada bi za tebe i udzbenik za 6. osnovne bio dovoljan .
Sto ne razumes ili neces da razumes(pogotovo kada se nema dokaza da se nesto ocigledno opovrgne) odmah se tretira ''poremecenim umom.Mnogo ustaljena sema,vec vidjena i providna.